Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ki utálja az anyját?

Ki utálja az anyját?

Figyelt kérdés
(rajtam kívül)
2010. aug. 11. 19:09
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
jelentené valaki,légyszi,mert már idegesít ez a kérdés,hogy miért?mert fölösleges volt felteenni és erre a kérdésre már nem vagyok kíváncsi,nem akarok több választ!légyszíves!
2010. aug. 14. 17:56
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Én utálom, rühellem, megvetem, legszívesebben MEGÖLNÉM, addig fojtogatnám, amíg kap levegőt, aztán amikor elájul elveszti az eszméletét, akkor felrugdosnám, felkölteném, és valahogyan megkínoznám, amíg bele nem hal a fájdalomba...
2010. aug. 14. 18:30
 13/15 Ikszdé xD ***** válasza:
0%

Én is utálom anyámat...kb én is azt tenném vele mint Roxi...xD

Viccet féretéve olyan szigorú...megölném...amugy apámat imádom <3

Nem tudnék nélküle élni imádooom :D

2010. aug. 16. 12:34
 14/15 anonim ***** válasza:

ti nem vagytok normálisak!!

ilyent ide ide irni,mint az a roxi is vagy ki...egyszerűen nem normális h lehet ilyent mondani??

még ha ezt is gondolja,legalább ne irná le ide.tiszta hüŁye.különben meg én imádom az anyumat,és apumat is,és soha nemtudnám megölni őket.különben roxinak üzenem,hogy téged kéne megölni,nem pedig anyukádat!

2010. aug. 21. 12:03
 15/15 A kérdező kommentje:
én nem mondtam egy szóval sem.
2010. aug. 25. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!