Gyakorikérdések.hu látogatói! Ti, akik valaha tanácsokat kértetek vagy éppen adtatok, nem akarnátok egy találkozót?
Figyelt kérdés
Elképzeltem egy ilyen hatalmas tömeget, ácsorogva zavarában...egy ismerős arc sincs...félemetes, de izgalmas is lehet.XD2010. aug. 10. 16:42
41/87 anonim válasza:
chh hát mekkora rajkölök .megmondja a frankót :D
miatta nemmegyek arra a kiba.partyra :/
42/87 Harrr válasza:
Ne tedd ezt, ne hagyd ki! Mi ketten megszervezhetnénk! A kérdezőt támogatva elérhetjük a hőn áhított prattyot :D:D:D:D:D
Vedd fel a legszebb anus mouthhusod, és had szóljon!
43/87 anonim válasza:
velednemmegyek sehova :D pedig tuti parádéslesz :/
44/87 Harrr válasza:
Ne kegyetlenkedj :(
Csak minket érdekel ez a party? Mindenkimást az érdekel hogy terhes vagyok? apám néger anyám kínai, én miért nézek ki úgy mint Obama elhízottan a homokviharba?
Dobjátok félre a problémáitokat, és kerekedjetek fel :D
45/87 anonim válasza:
csakehhezértenek.őbajuk..temeg a sajátbajod vagy :D
48/87 Harrr válasza:
Én és a félbarátom várjuk a jelentkezését azoknak akik jönnének!!!!4444négynégynégynégyfourfourfourfour
49/87 anonim válasza:
sztem oltáritömeglesz :O
szal most vegyünk levegőt :D
remélem lesz pár jópasi :$
:DDDDD
50/87 Harrr válasza:
Ha én ott leszek (ott leszek) akkor lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!