Gyakorikérdések.hu látogatói! Ti, akik valaha tanácsokat kértetek vagy éppen adtatok, nem akarnátok egy találkozót?
Én nem tettem még fel kérdést ezen az oldalon, mert tudom az összes választ. Csak még nem tudom melyik kérdéshez tartoznak. :D
Egy ilyen találkozón lehetne játszani is. Mint a számháború, mindenki a fejére tűzi/ragasztja/szegeli (aki hardcore Butulitiszben szenved az nyugodtan szegelje, fontos szervet nem sért) a nevét.
Akit nem bírsz, annak be tudsz mosni, ha előbb olvasod el a nevét, és elég gyors vagy, egy ütésedbe kerül és ismerkedhetsz tovább.
És élőben minden könnyebb, ott van 2000 ember, nem tudod hogy hüvelygombád van vagy torokgyulladásod? Virítsd a testrés(z)t, megmondjuk mi a baj. Elhagyott a barátnőd/ barátod? Minden ujjadra jut egy fiú, lány, egyéb emberszabású izé, hiszen ennyi ember között sok az elkeseredett, kiéhezett ember :D
Nem tudod hogy rib@nc vagy? Gyere el, rázd a segged ahogy a 7.B.-ben is szoktad, megmondjuk ki vagy, Shakira? Bíjonszé? Napisz@r töltelék?
Kicsi a f@rkad? Ennyi ember között biztos van akinek kisebb! És ha mégse, boldogítson, hogy a lányok nagy részének nincs akkora f@rka mint neked!
Utálod a romákat, szeretsz politizálni? Ekkora tömegben lesz aki lesüllyed a szintedre!
GYERTEK, ISMERKEDJÜNK MEG EGYMÁSSAL, HA NAGYON AKARJÁTOK, SIKERÜLHET, ÉS ÖSSZEBORULHATUNK, ÉS AKKOR MÁR NEM KELLENEK KÉRDÉSEK, MEGÉRTJÜK EGYMÁST.
Világ GYIK-fanjai, egyesüljetek!
Harr .sokat gondolkoztam/ 1 empét:D/ és arra a következtetésre jutottam h sztem csak lepkét fogjál ne nőt :D
te gyalogkatona te :D annyira valakinek tartod magad
bár ha lenne LÁJK gomb akk megnyomtam vna .de nem volt .szal a talis partyt követően kampányoljunk .akarok ide egy lájk gombot :/
ja meg egy pónilovat de azt itthonra .a félreértések elkerülése végett ...ugyanis ide nem jöhetne 1 ló se mert ti gondatlan lóápolók vagytok :D
nemmintha ilyen állatvédő istentudjamilennék
lényegalényeg .akarok 1 rózsaszíín pónit .de mindenhiva kiírom h kell egy ..mégse jönnek a szánakozó kedvű skacok h hé itt 1 póni .a 3,14csáába bele :D
tsókszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!