Gyakorikérdések.hu látogatói! Ti, akik valaha tanácsokat kértetek vagy éppen adtatok, nem akarnátok egy találkozót?
Biztos,hogy nem mennék el a találkára,mert ez az oldal anonim..Ha ott lennék már nem lehetnék "ismeretlen".Nem beszélve arról,hogy ugyan mit mondanánk egymásnak? Hiszen a legtöbb kérdés kamu.Vagy szerinted elmenne olyan aki ide titokban leírja,hogy a férje/felesége mellett milyen perverz gondolatai vannak??És? Oda megyek valakihez,és megkérdezem,hogy te voltál az aki rendszeresen gusztustalan,ordenáré stílusban válaszol a kérdésekre?Persze nem sok ember lenne akinek a személyes találkozónál is olyan nagy szája lenne..
Azért meg,hogy a sok kis idétlen 10-14 éves(tisztelet a kivételnek) hülye szövegét hallgassam,hogy mennyit dugtak,vagy mekkora farkuk van..az itt sem érdekel,így személyesen sem érdekelne...
azért ebben az "egy ismerős arc sincs" dologban nem lennék annyira biztos. :)
amúgy engem nem érdekel, jobb szeretek a gép mögött maradni... 19L
én 20 éves vagyok, és csak az ösztönös kiváncsiság vezérel. egyébként megértem a nemet válaszolók döntését. ők azok, akik gátlásosak, félnek a nyilvánosságtól, a kudarctól...de elvégre ez is egy társalgó, amely a kapcsolatteremtésről szól, ami csak egy találkozás alkalmával teljesedhet ki. Amúgy meg nem feltétlenül kell kipakolni szennyest. A lényeg, hogy te is ennek a közösségnek a tagja vagy.
De örülök, hogy van aki igent is mond.^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!