Roflkopter kérdése:
Póker szoftverek online játékhoz hogyan műkődnek?
Figyelt kérdés
Több helyen is olvastam, hogy third party szoftverek nélkül bele sem szabad kezdeni az online játékba. Pontosan milyen előnyöket nyújt egy ilyen szoftver? Pokerstars oldalán nézegettem, hogy elég sok tiltva van de ugyanakkor rengeteg engedélyezve is. Mi a különbség egy tiltott és egy engedélyezett szoftver között?2020. nov. 13. 15:02
1/1 anonim válasza:
Na tisztázzuk.
A third party szoftverre ne a hudot meg a calculatorokat értsd hanem pl a botokat meg egyebeket.
Persze sokan trükköznek és leültetik a beprogramozott botjaikat a 01/02 es CG-kbe de sok az esély hogy rajtakapnak aztán bant kapsz.A másik kategória pedig a HuD meg társai, legtöbbje engedélyezett de itt is vannak unkompatibilisek.Persze ha jól csinálod egy jó AI-al rendelkezo bottal nyomatod akkor szedhetsz pénzt belole de szerintem így se éri meg.Egyidoben én is csináltam egy ilyen bot programot, hónapokig dolgoztam a kódján hogy mikor mit csináljon de ígyse termelt olyan hatalmas profitot, aztán azóta fel is adtam a pókert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!