Valaki kereskedik CFD-kkel online bróker szoftveren keresztül?
Figyelt kérdés
Mennyire vagytok sikeresek benne? Én a Plus500-at próbáltam és szerintem a spreadek elég magasak, nem kis szerencse kell mire 0-ba visszajössz. Van aki rendszeresen kereskedik és esetleg sikerült is valamennyit profitálni? Mennyire alkalmas vagyonépítésre, feltéve ha az ember folytat valamilyen elővigyázatos stratégiát, ha van ilyen egyáltalán?2017. jún. 20. 20:51
1/3 anonim válasza:
Lehet sikereket elérni, de nagyon nehéz és nem ezt a céget javaslom.
2/3 A kérdező kommentje:
Neked sikerült? Esetleg beszélhetünk privátban is. Melyik platformot ajánlod?
2017. jún. 25. 16:40
3/3 anonim válasza:
Kisebb pénzzel az Oandát, nagyobbal a Saxobankot javaslom. Évekig csináltam élesben, voltak jobb és rosszabb időszakaim, kb. akkor hagytam abba mikor már tartósan is tudtam volna pluszban lenni. Jelenleg idő és energia hiánya miatt nem csinálom, de ha egy nyugisabb időszak jön az életemben és lesz rá pénzem, akkor újrakezdem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!