Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mennyit pénzt tud összekéreget...

Mennyit pénzt tud összekéregetni egy hajléktalan,kéregető?

Figyelt kérdés
Egy nagyobb városban.
2020. nov. 6. 13:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha havi 300at lehetne keresni koldulással, akkor megoldódna a hajléktalanság :) Szerintem egyénfüggő is, sok múlik a megjelenésén és a személyiségén is.

Általában ezt nem munkának fogják fel, hanem kéregetnek amíg össze nem jön x forint, hogy meg legyen a napi cigi, kávé, bor.

Még alumíniumdobozt gyűjtögetnek sokan, ilyen 3-4 ft/db-ért lehet visszaváltani, a bolt is napi párszáz, párezer forint jön össze.

2020. nov. 8. 07:35
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
11: Én is ezért furcsállom. Március óta nincs munkám, segélyen élek. Lehet, hogy el kellene kezdenem hajléktalannak álcázni magamat? Hisz a felvázolt logika szerint néhány hónap alatt milliomos lennék. :O :)
2020. nov. 8. 09:57
 13/14 anonim ***** válasza:
83%
Én csináltam évekig, de főleg külföldön, itthon csak fesztiválokon vagy ha elvertem minden pénzt és haza kellett jutnom. Pár ismerősöm is csinálta, igazak a napi 10.000ftról szóló hírek, jobb helyeken meg hétvégente simán megvan. Viszont az is igaz, hogy ha megvan egy bizonyos nagyobb összeg akkor a legtöbben hagyják aznapra és mennek inni belőle vagy szívni, meg lehetne csinálni elég sok pénzt naponta de pár óra alatt megvan arra, ami kell, utána meg kár rizikózni a rendőrrel hogy elvegyék ami összejött. Bár most a vírushelyzet miatt elég nehéz lehet a dolog tarhálás terén is.
2020. nov. 21. 16:02
 14/14 anonim válasza:
#13 Büszke lehetsz te is magadra! Ezért nem adok már jó ideje egy forintot se, sokszor voltam jóhiszemű sajnos! Aljas szemét népség!
2021. okt. 31. 21:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!