Cigaretta letüdőzése orron keresztül?
Szia!
A legnagyobb videó megosztón van egy felhasználó nő. Nagyon durva dohányos, na ő tolja... orron is, sokat is.
Vékony nyílás? Szerinted a levegőt hogyan tüdőzöd le légzéskor az orrodon keresztül? Gondolkodjál már.
Egyébként én ezt úgy szoktam, hogy ilyenkor csak szájüregbe szívom a füstöt, majd a résnyire nyitott szájon át a szájüreg zárásával kipréselem, miközben orron át veszek levegőt, így a füst egyből jön be.
Mivel a toroknyálkahártya hozzá van szoktatva a füsthöz, normál dohányzáskor, azaz szájüregből letüdőzve - rendszeres dohányos esetén - nem kapar, nem zavar. Az orrnyálkahártya viszont nincs hozzászokva, így ott egészen más érzés, sokkal erőteljesebb.
"Vékony nyílás? Szerinted a levegőt hogyan tüdőzöd le légzéskor az orrodon keresztül? Gondolkodjál már." Nem kell hulyenek nezni csak el kell magyarazni
Nem nagyon értetted akkor a kérdésem ezen részét, mivel a számban van a füst ara veszek levegőt akkor letudozom a füstöt ez érthető, orron keresztül veszek levegőt értem en, hogy letudozom de a fust akkor is a számban van es ertem en, hogy orromon keresztul valo levego vetelkor is megy le fust csak nem olyan mennyiségben szerintem. De magyarazd el mert nem ugy latom a dolgokat. Amugy koszi a peldat
Jól érted.
Ha a szájüregben van a füst, de összezárod az ajkaidat és az orrodon át lélegzel, akkor a füst nagyja gyakorlatilag a szájüregben marad, csak egy minimálisat kap magával a huzat, ami az orrodon át a tüdőbe jut. Kb annyi, mintha a normális szívás helyett csak egy-két tizedmásodpercig szívnád meg a csikket, minimális füstöt a szádba véve, a többi levegő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!