Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Letüdőzésnek számít, vagy sem?

Letüdőzésnek számít, vagy sem?

Figyelt kérdés
Csak egyszerűen levegőt veszek a cigin keresztül. Füstkarikákat is tudok csinálni a torkommal. Az orromon ki tudom fújni a füstöt. De ha kinyitom a szám akkor olyan, mintha a torkomból erősen szivárogna a füst. Egy barátom azt mondja, hogy ez nem is letüdőzés, hanem a számban van az összes cigifüst - de akkor mégis hogy tudnám az orromon kifújni, meg karikákat csinálni a torkommal? >> szóval szerintem ez nem igaz. Akkor ez most letüdőzésnek számít? És mégis hova menne a füst, ha nem a tüdőben, meg nem is a szájban van? ||| Másik: van arra valami elnevezés, amikor valaki beszívja a füstöt, majd kicsit kifújja, de aztán gyorsan újra beszívja azt, ami a szájban/légcsőben van?
2010. júl. 28. 20:25
 1/4 anonim ***** válasza:

Azt írtad, levegőt veszel a cigin keresztül. Tehát lélegzel. Már pedig azt tüdővel szokták. Akkor a füst csak lemegy a tüdődbe nem? Vagy nem érzed? Hát csak érzed:D

24/L

2010. júl. 28. 21:27
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

ha nem tudod hogy kell dohányozni,szerintem ne is tanuld meg, még 1990ben volt menő,most már szégyen,mert köztudott hogy a dohányosoknak sárga a foguk,büdös a szájuk,a ruhájuk stb szerintem égő,én is dohányzom de ahol tehetem titkolom mert szégyellem.

23/F

2010. júl. 28. 23:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Első válaszoló vagyok. Igen, igaza van a másodiknak! Nagyon nehezen fogsz megszabadulni tőle és bánni fogod. Én mióta letettem(szerencsére, mert nagyon sokszor próbálkoztam vele), sokkal jobban érzem magamat, meg igényesebbnek. Kezd a fogam fehéredni, nem vagyok büdös bla-bla-bla.
2010. júl. 29. 07:45
 4/4 A kérdező kommentje:
szerintem meg a kérdésre kéne válaszolni, én sem vagyok a dohányzás híve, függő sem vagyok, kéthetente ha egyszer rágyújtok egy szálra. szal értelmes választ kérek.
2010. júl. 29. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!