Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mi "számít" létüdőzésnek?

Mi "számít" létüdőzésnek?

Figyelt kérdés

Lehet hülye a kérdés de nem dohányzom .

Csak két féle embert láttam mindig cigizni ...

Akinek a száján jön ki a fűst , sehol máshol

, és olyat akinek csak az orrán.

Melyik tüdőzte le a cigit ?

2011. ápr. 1. 22:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Letüdőzésnek az számít ha beleszív a ccigibe és utána rászív egy kis levegőt. én is cigizek. de szerintem ez hogy letüdőzi-e vagy nem nem attol függ hogy hol fujja ki mert van hogy én is szájon vagy orron fujom ki hogy van kedvem.
2011. ápr. 1. 22:27
 2/5 A kérdező kommentje:

én nem cigizek ... nem is akarok ...

azért kérdeztem mert oszt társammal basztatják h ne tüdőzi mert tul sok füstöt fúj ki a száján ... hát én nem tudom :D

2011. ápr. 1. 22:36
 3/5 anonim ***** válasza:

Letüdőzés: Lemegy a tüdőbe a füst.

Amikor levegőt veszel, lemegy a tüdődbe ugyebár...

Bagózni lehet úgy, hogy csak a szádban tartod a füstöt, nem szívod le a tüdődbe. Mind amikor mondjuk vizet szívsz be a szádba. Ugye azt sem "tüdőzöd le" :)

2011. ápr. 2. 00:35
 4/5 anonim ***** válasza:
72%
bele szívsz egyet, és levegőt veszel rá. ennyi.
2011. ápr. 2. 09:38
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem az lehetetlen hogy csak az orrán jön ki.Ha csukva tartom a számat és addig fújom ki az orromon a füstöt ameddig csak tudom, akkor is amint kinyitom a számat ott is kijön egy kevés füst.

De kitudom fújni a füstöt anélkül is az orromon, hogy letüdőzném.

Szóval ezt így nem lehet megállapítani.

Ahogy előttem írták, ha beleszív a cigibe és anélkül vesz még a száján levegőt hogy az összes füst távozna, akkor letüdőzi. Ennyi

2011. ápr. 2. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!