Egy életképtelen mindig életképtelen marad, vagy tud tenni azért hogy életképesebb legyen?
Én ilyesmi voltam fizikai betegség miatt, de mentálisan is be voltam fordulva rendesen. Kêpes változtatni az ember, de neki kell hasalni rendesen és sok időbe telik. Legelőször is az önsajnálatot kell abbahagyni, aztán meg a kifogásokat, hogy jajj ezêrt nem, meg azért nem. Meg jajj, szorongok a boltban, stb, senkit nem érdekel. Kemênyen hangzik, de máskêp nem lehet: fogod magad, célokat tűzöl ki, és megteszel mindent. Elmész a boltba, megszólítod a lányt, leülsz a könyv mellé, elmész az állásinterjúra, stb. Természetesen sok pofáraesés, csalódás, szorongas lesz, de ez ennek a része. Ezek nêlkül nincs változás.
Csak egy konkrêt pêldát mondok, de minden másra is rá lehet húzni. Vki pl dagadt, és le akar fogyni. Nincsenek csodaszerek, diétázni kell és sportolni. A nyafogástól még senki nem fogyott le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!