Az "elhibázott" cigánypolitikával a kormány azt akarja elérni, hogy kiderüljön ki mennyire életképes?
Úgy gondoltam, hogy főként politikai kérdés ez.
Ott kerül elő legtöbbször a téma.
Nagyon sok ember szidja a cigányokat, gyűlölködik ellenük és mondják, hogy mennyire nem tesz ellenük semmit, a törvény is őket védi.
elsőre talán ez problémának tűnik de nézzük meg jobban:
A cigányok valóban lopnak, bűnöznek, kötekednek stb.
Én azonban azt gondolom, hogy nem rossz az, ha ilyen téren szabadon vannak engedve.
A Fidesz-kormány mindig annak híve volt, hogy az erősebb érvényesüljön, aki talpraesett, megtalálja a kiskapukat, ügyeskedik.
ez így van rendjén.
Konzervatív társadalmakban ez így megy.
A korrupció véleményem szerint minden normális társadalomban jelen van, csak a mai liberális világ kifordult magából.
A gyengeséget minden normális társadalom megveti, mert ellentétes a természet törvényeivel.
Magyarországon a cigányságra jellemző dolgok véleményem szerint az életrevalóságukat bizonyítják.
Ő rájuk jellemző az, hogy erősek, elveszik amit akarnak és az, hogy elnyomják a gyengéket.
A kormány, a rendőrség azért nem tesz semmit ez ellen, mert nem akarnak bele szólni abba az ősrégi törvénybe, hogy az erős uralja a gyengét.
És ha a magyar emberek látják, hogy nem védik meg őket, akkor bizony a sarkukra kell állniuk előbb-utóbb.
Az élet olyan kegyetlen és igazságtalan ahol vagy megvéded magad vagy lúzer leszel.
Senkit nem érdekel az önérzeted, a világ ilyen, csak a liberálisok rózsaszín álomvilágban élnek ahol mindenki egyenlő, a gyengéket, elesetteket elfogadják, támogatják.
Lehet, hogy sokan furcsának gondolják ezt de szerintem ez így van.
Ti, hogy látjátok?
"És ha a magyar emberek látják, hogy nem védik meg őket, akkor bizony a sarkukra kell állniuk előbb-utóbb. "
Na erre befizetnék, a magyarokban sosem lesz annyi bátorság illetve összetartás hogy szembeszálljanak a cigányokkal, inkább elmegy az utolsó ember is Ausztriába mosogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!