Melyik város lehet a mai megfelelője a "Szvirzsó"-nak?
Figyelt kérdés
Családfa kutatást végzek és egy 1884-es apáczai házassági iratban találtam egy rokon születési helyéhez beírva, hogy Szvirzsó. Tudja valaki melyik mai település lehet?2020. okt. 21. 11:16
2/8 anonim válasza:
Bocs, ez az anyakönyvi kivonaton van, vagy a Familysearch-os digitalizált átíráson? Ha utóbbi, akkor keresd meg az eredeti képet az anyakönyvröl és ott nézd meg, mi van odaírva, ugyanis rengetegszer rosszul lett digitalizálva, sok az elírás!
3/8 A kérdező kommentje:
Igen, észrevettem én is, hogy több helyen is rosszul vitték fel az adatokat, de ez az anyakönyvi kivonaton van.
2020. okt. 21. 16:05
4/8 A kérdező kommentje:
Maga az anyakönyv azt hiszem a mai Csanádapáca területéről való, de nem írtak bele országot, megyét, régiót, csak azt amit említettem. Én viszont nem hiszem, hogy magyar településről lenne szó.
2020. okt. 21. 16:11
5/8 anonim válasza:
Nem tudsz esetleg egy képet feltenni az anyakönyvröl?
7/8 anonim válasza:
Tényleg úgy tünik, annak lehet olvasni.
Amit meg tudsz esetleg tenni, hogy megkeresed az elözö házassági anyakonyvét az illetönek (a Vanczel Jánossal kötöttet), hátha ott kiderül, emellett valószínü, hogy a szülei neve is megvan, amit szintén vissza lehet esetleg keresni, vagy esetleg a volt férj halotti anyakönyvét, hátha ott több infó van..
8/8 anonim válasza:
Közben találtam egy Apácza nevü települést, ami NEM Csanádapáca, lehet, hogy ez az, amiröl ott szó lehet:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!