Ez most lehetséges vagy teljesen idióta vagyok?
Figyelt kérdés
Nagymamám pár hónapja meghalt, nem jártunk sokat hozzá, a házába elkellet mennünk a cuccaiért, a pincében találtunk egy nagyon régi bőr henger irat tokot amiről, egy szarvas bőre írt szöveg volt latinul, szerepel benne többeg közt III. Alexandrosz valamint Nagy ALexander. Egy ismerősöm megállapította hogy ez egy nemesi levél. Szerintem értékes lehet, szerintetek merjem elvinni egy történészhez hogy ez nagy sándoral kapcsoaltos vagy kifog röhögni?2010. aug. 8. 22:51
1/5 anonim válasza:
én a helyedbe elvinném,nem veszítesz vele semmit
3/5 A kérdező kommentje:
oké köszönöm! :D
2010. aug. 8. 23:18
4/5 anonim válasza:
Szerintem is vidd el, maximum közli veled, hogy tévedtél. Nagy cucc.
5/5 anonim válasza:
Ja elviszed és majd államtulajdonnak lesz nyilvánítva, mivel az 1 történelmi érték, te meg le leszel sz@rva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!