Feljelenthetem a szomszédot ebben az esetben?
9-es köszönöm a kultúrált választ :)
Hálistennek nem sokáig leszünk itt, nem saját lakás. Szóval annyira nem érdekel, hogy ki ő. Csak illett volna kiírnia egy cetlit legalább..:)
". A párom pl telefonál szinte egész nap, javarészt neki zavaró, mert volt, hogy nem hallotta rendesen az ügyfelét.."
És ha egy munkahelyen benn dolgozna, közben meg az utat javítják kinn, vagy a szomszéd irodát építik át????? Akkor ugyanolyan hangos a zaj!
hagyd... itt fogsz kapni durvább válaszokat is mint amit vártál.... ne akadj fent az ilyen válaszolókon.
én 1 évig hallgattam a tucc-tucc zenét mire sikerült kirakni a hülyegyereket a lakásból.
társasházhoz sok türelem kell.
de falun sem jobb... itt minden nap megy a fűnyíró, a motoros permetező, a láncfűrész, mellé disznószar szag terjeng és ha valaki begyújtja a diófalevelet attkor még napok múlva is érzed a szagát a házban.
a kutyaugatást már nem is említem.
Napközben és hétköznap nem. Meg kell nézni a helyi csendrendeletet.
Nektek pedig több megértést kéne tanúsítanotok!...
Mindenre van megoldás. Van mikrofonos headset ami kizárja a külső zajokat.
Persze egyszerűbb a saját sérelmeket hangoztatni mint esetleg felvenni a kapcsolatot a felújítást végzővel és tenni pár kényelmi intézkedést...
Amúgyis a hitvány kivitelezés a társasházak sajátja. Nem kell mindent másokon számok kérni! Ti költöztetek olyan szarba. Ez időnként ezzel jár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!