Mit gondoltok az olyanokról, akik vagdossák magukat és hangsúlyozom hogy NEM EMOK!? Köcce SOS
lehetnek depisek, vagy... nem is tom
mit gondolsz arrao ha valaki vágja magát? gyáva? szánalmas? szomorú? figyelemfelkeltő? vagy nem érdkel? Elítéled? Megérted???
lécci segiccseetek nekem
nem tudom mit gondolnal rlam!
Mivel a véleményemet kérdezed, így meg is mondom. Azt, hogy vagy divatból csinálja, vagy segítségre szorul. Nem létezik olyan nyomós indok, ami miatt valakinek össze kéne vagdosnia magát. Nem létezik. Se lelki, se vallási ok. Igenis gyáva, mert nem mer segítséget kérni. De nem sajnálom őket. Kismillió ember van a Földön az ő bajuknál sokkal nagyobb problémákkal, mégsem vagdossák magukat. Van egy csomó éhező ember, ők vágják magukat? Nem. Hanem kik? A civilizált, modern világban élő fiatalok, akiknek - bocs , de - ki van nyalva. És hol itt a hiba?
Azért, mert valakit szekálnak az iskolában, az már jó ok, megcsonkítsa magát? Nem. Tudom, miről beszélek, nekem a felső tagozat kész rémálom volt, mégis, az egyetlen sebhely amit akkor szereztem, attól lett, amikor csúnyán takartam egyet a salakpályán.
ui:
*Légyszi és segítsetek
ui2: Segítségnek, nem pedig kioktatásnak szántam. Gondolkozz el rajta, és olvass a témában szakirodalmat, mert segít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!