Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az olyanokról,...

Mit gondoltok az olyanokról, akik vagdossák magukat és hangsúlyozom hogy NEM EMOK!? Köcce SOS

Figyelt kérdés

lehetnek depisek, vagy... nem is tom

mit gondolsz arrao ha valaki vágja magát? gyáva? szánalmas? szomorú? figyelemfelkeltő? vagy nem érdkel? Elítéled? Megérted???

lécci segiccseetek nekem

nem tudom mit gondolnal rlam!

2010. aug. 7. 21:35
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Én is vagdostam magam másfél évig. Hülyeség volt. A mai napig látszik majdnem az összes heg, és kb egy méterrők ki lehet szúrni, hogy össze van vagdosva az alkarom. Szerintem ez egy buta dolog. Teljesen hülyeség. Nem ítélem el, valamilyen szinten meg is értem, de mindenkit megpróbálom lebeszélni róla, hogy ne csináljon ilyen butaságot. Amúgy általában figyelemfelkeltésből és feszültség/fájdalomlevezetés miatt csinálják legtöbben. Én is azért csináltam. Viszont vannak azok, aki divatból csinálják, ők rendszerint csak karcolgatják mahukat, nem mély, van, hogy nem is vérzik. Őket elítélem.
2010. aug. 8. 16:18
 12/23 anonim ***** válasza:
Én ha magamat vagdosnám, azt titokban csinálnám, és nem írnám ki internetes fórumokra. -.-'
2010. aug. 14. 20:51
 13/23 A kérdező kommentje:

hát ez az!

am titokba csinálom, de itt tök mind1 mert ssenki nem tudja h ki vagyok...

lehetnek egy oreg néni is vagy egy 10 éves kislány

2010. aug. 14. 21:05
 14/23 anonim ***** válasza:

Énis vagdosom magam. pl ha ideges vagyok. eltereli a figyelmemet. Vagy ha lelki fájdalmam van... olyankor különös, de nem érzem ha tiszta erőből beleverek a falba vagy ha forró viaszt csepegtetek a kézfejemre, combomra akárhova, ha a fejemet a falba verem, ha vagdosom magamat... nem érzem ilyenkor a fájdalmat. Viszont pszichológiai könyvekben olvastam, hogy ezt olyan emberek csinálják, akik tudat alatt segítséget kérnek másoktól... akik nem bírják elviselni azt ami történik velük. Elgondolkodtam ezen. És valóban így van.

17/l

2010. aug. 14. 21:36
 15/23 A kérdező kommentje:

Én sem érzem a fájdalmat olyankor!!!egyszer nagyon mélyen, erőböl magamba vágtam és ott nyulkáltam a nyil sebben, de nem fájt...

ez miért van?

2010. aug. 14. 21:41
 16/23 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen normális, mindenki máshogy vezeti le a feszültséget, ha téged ez nyugtat meg.....
2010. aug. 14. 22:10
 17/23 fodri válasza:
Azt hallottam hogy egy olyan agyag (nem emlékszem az anyag nevére) szabadul fel az agyban ilyenkor, amitől jobban érezzük magunkat. Gondolom amolyan "beépített fájdalomcsillapító".
2010. aug. 14. 23:23
 18/23 anonim ***** válasza:
keress barátokat bulizz.rúgj be meg minden ilyesmi:,DDD
2010. aug. 15. 00:29
 19/23 anonim ***** válasza:
marika te vagy az?xd
2010. aug. 15. 00:30
 20/23 A kérdező kommentje:

nem, engem Csengének hívnak...

XD

2010. aug. 16. 00:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!