Lehet bajom benne? Félek hogy elájulok vagy megszédülök
Figyelt kérdés
Azért ide írom, mert több kategóriához tartozik. Szóval magas a vérnyomásom, túlsúlyos vagyok, szokott fájni a fejem, és amikor felállok szoktam szédülni, de nem mindig. Amikor széken pörgök megállás nélkül, vagy 1 órát (mert szoktam) akkor nem szédülök. Szóval az a kérdés hogy így lehet bajom a Vidámparkban a Top spin-ben és a Sky flyer-ben? Ezekben még nem ültem, de bele akarok, viszont a többi pörgős játékban sosem volt bajom, mindig élveztem. De azok nem fordultak át. Nem fogok megszédülni vagy valami?2010. aug. 5. 14:07
1/6 anonim válasza:
Nem értem. 1 órán keresztül pörögsz a széken ? Minek ?
2/6 A kérdező kommentje:
Nem mindig 1 órán keresztül, amúgy úgy szeretek zenét hallagtni.
Légyszi a kérdésre válaszolj.
Ezt lehagytam: 12/L
2010. aug. 5. 15:18
3/6 anonim válasza:
Amikor felállok én is szoktam szédülni, pedig nem magas a vérnyomásom. Az nem probléma valójában. Mekkora az a magas vérnyomás ?
4/6 A kérdező kommentje:
Hát legutóbb 140/90 volt. De nem lesz bajom? Amúgy magas vérnyomás miatt kivizsgáláson is voltam kórházban, nem volt semmi, gyógyszert nem kell szednem.
2010. aug. 5. 18:31
5/6 anonim válasza:
Nem lesz bajod. a 140/90 a te korodban nem alacsony valóban de nem veszélyes önmagában.
6/6 A kérdező kommentje:
Oké, köszi :)
2010. aug. 5. 21:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!