Mennyi dolog van?
Figyelt kérdés
Mennyi dolog van a világon összesen beleértve: tudományok, táncmozdulatok, állatfajok, nevek, országok, szavak, számok... és minden ami ezen a világon létezik? Tudom hogy pontos szám nincs csak kíváncsi vagyok hogy mennyit írtok. :)2020. aug. 21. 18:34
2/5 anonim válasza:
A csillagokat tudom. Százmilliárd szor százmilliárd. Mert százmilliárd galaxis van, és minden galaxisban százmilliárd csillag. Persze +/- 5-10 milliárd.
3/5 belapus válasza:
Hamlet már választ adott ( Arany János fordítása szerint ):
"Több dolgok vannak földön és egen,
Horatio, mintsem bölcselmetek
Álmodni képes."
5/5 anonim válasza:
Szerintem több, mint ahány éve létrejött a föld.
Vagy lehet ha kézzel fogható, szilárd dolog lenne minden pl maga a zene is, akkora tornyot lehetne belőle építeni, hogy minimum a mellettünk lévő naprendszerbe át lehetne menni, vagy még tovább is :D
De ez csak egy tipp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!