Mièrt felèm száll a füst?
Figyelt kérdés
Pl. Tábortűznèl ülök, ès felèm száll a füst. Átülök másik helyre, akkor a füst is jön. Akármit csinálok felèm jön.2020. aug. 14. 16:31
2/9 anonim válasza:
Mert én nem vagyok ott. Ha ott lennék, felém jönne.
3/9 anonim válasza:
Mert szerelmes beléd a füst.
Amúgymeg szerelj rá katalizátort, és az semlegesíti a füstöt ami aztán nem tud kergetni.
4/9 anonim válasza:
A füst mindig a leghülyébb fele száll.
5/9 anonim válasza:
Mert arra felé fujj a szél vagy arra felé fujj egy picit a szél
6/9 anonim válasza:
Ez engem is foglalkoztat régóta. Forrasztáskor az ónból felszálló füst szószerint az arcomba jön, akár hogy tartom a fejem követ. Hiába tartom vissza a lélegzetem ugyanúgy felém száll. De tényleg, mitől van ez?
7/9 anonim válasza:
mert a mátranováki kékelefántember azt mondta
8/9 anonim válasza:
Ahogy egy bölcs barátom mondotta vala:
"Szépekre száll a füst, de mindenki másra is"
9/9 A kérdező kommentje:
Tisztelt 3. a katalizátor nem semlegesíti a füstöt. Mezőgazadsági gèpèsztechnikus vagyok, neves cègnèl dolgoztam szerelőkènt, nem tudsz megfogni a kipufogógáz utókezelèa tèmában szerintem. :D
2020. aug. 15. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!