Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Normális, hogy szeretem, ha...

Normális, hogy szeretem, ha egy légy a lakásban rám száll és mászkál rajtam?

Figyelt kérdés
Enyhén csikis érzés, de kellemes, el tudnám viselni órákig. Nem fétis, nem izgulok fel rá szexuálisan, szimplán csak jó. Másnál is van ez így?

2020. jún. 25. 21:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

És ha tudnád hogy az a légy mielőtt be repült hozzád jó nagyot lakmározott egy kupac kutya💩on vagy valami dögön elveznéd hogy rajtad mászkál? De ha már régóta bent van mert mondjuk háziállatként tartod akkor is ott van a lehetőség h a WC-t 2x végig nyalta mielőtt téged szórakoztat.

De ha neked az jó érzés akkor hagyd. Mindenkinek megvan a maga furcsasága

2020. jún. 25. 23:23
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én kb. 20 éve nem láttam legyet. Komolyan. Ha most berepülne egy, lehet, hogy így üdvözölném: szevasz, ismertem az ük-ük-ük apádat! :D
2020. jún. 25. 23:49
 3/5 anonim ***** válasza:
59%
Én is imádom. Tök jól birizgálja a bőröm.
2020. jún. 26. 01:36
 4/5 anonim ***** válasza:
50%
Ha a lábfejemen mászkál, azt szeretem, még ha csikis érzés is.
2020. nov. 6. 12:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Én a mezítlábas lábamon nagyon szeretem, ott én is el tudom órákig is viselni. Azt is szeretem, ha egyszerre több légy is mászkál a lábamon.
2023. ápr. 28. 13:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!