Gergodombi13 kérdése:
Halott apámat láttam a tükörben.Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Mikor kiszálltam a kádból fürdés után, megtörölköztem és a saját apámat láttam a tükörben, aki már vagy 3 éve meghalt. Nem igazán volt jó a kapcsolatunk.mit tegyek?2020. aug. 11. 19:40
1/6 anonim válasza:
Huuu, de beteg élmény.
Milyen érzés volt ilyet tapasztalni?
2/6 anonim válasza:
Ilyen megtörténhet a tudatalattid miatt. Esetleg volt valami amit nem mondtál el neki? Vagy lezáratlan dolog? Tenni nem sok mindent tudsz, engedd el, ne foglalkozz vele, amíg nem komoly felesleges akármit csinálni szerintem.
4/6 anonim válasza:
Nem tud átkelni. A rossz kapcsolatotok miatt. Helyre kell hoznod!
5/6 anonim válasza:
Ez egy átlag emmber kamunak érzi (van aki nem) Ezt már csak a kérdező tudhatja hogy ez igaz-e
6/6 anonim válasza:
Nem tud átkelni, mert befejezetlen dolga van még itt. Ez szerintem a rossz kapcsolatotok lehet..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!