Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 47 évesen mit érdemes tanulni?...

47 évesen mit érdemes tanulni? Foglalkozást váltanék kiégés miatt.

Figyelt kérdés

17 éve foglalkozom ingatlanüzemeltetéssel (karbantartó, site manager, facility manager, üzemeltetési vezető), de teljesen kiégtem, elegem van ebből. Ráment a testi-, lelki egészségem és a magánéletem is erre aszakmára. Pedagógus(történelemtanár) diplomám van és erősáramú technikusi középiskolai végzettségem.

Tanácstalan vagyok a "hogyan tovább" kérdésében.

#tanulás #másoddiploma #kiégés #foglalkozás váltás #tanulni mit érdemes #középkorúaknak mit érdemes tanulni
ma 18:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Akkor első körben el tudsz menni tanárnak.
ma 18:12
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, ez is lehet egy opció. Utoljára 2005-ben tanítottam egy szakközépiskolában. 20 év kihagyással nem merem megkockáztatni. De köszönöm a választ.
ma 18:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Taníts szakiskolában.
ma 18:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenképp tanárként kellene folytatnod, az elég kényelmes.
ma 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!