Használ innen valaki OnlyFans-t?
Figyelt kérdés
Ha igen, milyen tartalmat postoltok? Mennyi idő, amíg "beindult"? Bármilyen tanácsot szívesen fogadok. 😊
21/l
#internet #Online képek
2020. aug. 11. 17:09
21/35 anonim válasza:
Én egyáltalán nem érzem rib&ncnak magam amiért fönt vagyok. Ha valami esztétikus ... :D
22/35 anonim válasza:
#21: Tehát, ha valaki mást lát, az nevetséges? Képtelenek vagytok leírni, mi az egésszel a gond.
#23: Dobsz egy linket? :D
23/35 anonim válasza:
Rbanc szó jelentése: Magát kihívóan kellető nő, aki könnyen kapható egy felelőtlen nemi kapcsolatra.
Krva szó jelentése:Pénzért nemi szolgáltatást nyújtó személy, főleg nő.
onlyfansnél egyik sem érvényes úgyhogy menjetek máshova irigykedni légyszi
24/35 anonim válasza:
#26: Szerintem is ribis, de mi vele a probléma? Tényleg nem értem. Oké, nem kéne nektek ilyen csaj otthonra. És? Ettől ártanak valakinek? Vagy rosszat tesznek nektek?
25/35 anonim válasza:
az is borzasztóan sokat elárul, hogy ide jössz lekurvzni valakit:D miért lehetnél irigy? mert egy nap alatt annyit keres valaki onlyfansen amit te valószínűleg egy hónap alatt nem keresel meg és ehhez elég neki egy olyan képet kitenni amit az emberek amúgy STRANDON is látnának. akkor ki is csinálja jól? igen, kihasználják a kiéhezett férfiakat vagy nőket akik hajlandóak ezért fizetni. és? strandon ingyen csinálja ezt mindenki akkor miért ne lehetne pénzt keresni egy ilyen triviális dologgal? de gondlom te még felnőtt filmet sem nézel:D ha meg mégis el kell keserítselek ugyanis a színészek pénzt kapnak azért h te rákattintottál arra a videóra:)
26/35 anonim válasza:
7000 dollárt kerestem az első hónapban :D
28/35 anonim válasza:
Egyébként miért a nők a hibásak mindig? A férfiak képesek fizetni ezért és általában mindent megtesznek a való életben is, hogy nőket láthassanak ruha nélkül. Akkor miért a lányok a sz@jhák? A férfiakat nem szokták szidni... Szerintem jól teszik a nők, hogy kihasználják azokat akik ezért fizetnek. Ugyanilyen bikinis képek fenn vannak instagrammon is, csak ott nem fizetnek érte.
29/35 anonim válasza:
Elolvastam az összes választ. Szánalmas az, hogy nagyjából senki nem bírt a feltett kérdésekre választ adni. Akinek az értelmi szintje annyira szegény, hogy idejár rib*cozni az mit érez? Megnyugvást? Sajnos nem tudtam meríteni a kérdező által feltett kérdésekre adott válaszokból, mert nem igazán volt köztük értelmes.
30/35 anonim válasza:
#29: Jogos. Egyébként 3 dolgon múlik az egész: Promo, kinézet, tartalom. Van egy magyar csaj, aki nagyon próbált celebeskedni, de onlyra csak ruhás tartalmat tett fel. Azt várta, hogy több 100.000-et keres. Hát, nem jött össze még 100.000 sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!