Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van itthon olyan cég/szakember...

Van itthon olyan cég/szakember ahol vállalnak kard élezést?

Figyelt kérdés

ma 15:26
 1/7 anonim ***** válasza:
69%
Van.
ma 15:28
 2/7 anonim ***** válasza:
Egy köszörűs megcsinálja simán.
ma 17:29
 3/7 A kérdező kommentje:
Normális válaszok esetleg?
ma 18:30
 4/7 A kérdező kommentje:
Ha hülye vagy ne írj hülyeséget kösz
ma 18:30
 5/7 anonim ***** válasza:
Idézném a zseniális kérdésedet: "Van itthon olyan cég/szakember ahol vállalnak kard élezést?" Erre azt válaszoltam, hogy van, mivel tudomásom szerint létezik ilyen. Arra nem terjedt ki a kérdésed, hogy pontosan hol található ilyen, ezért értetlenül állok azelőtt, hogy szerinted miért nem normális a válaszom. Szóval ha lehet, akkor legközelebb ne kérdezz hülyeséget. Így is lehet... Ha nem lettél volna ennyire arrogáns, akkor adtam volna másfajta választ is. Sad story, így jártál. Ha esetleg találnál egy kovácsot vagy kardművest, és ezzel a stílussal adnád elő magad, kapásból dobna ki a műhelyéből, mivel a mások iránti tisztelet alapvető, csak neked arról halvány fogalmad sincs. Ennyire vagy képes.
ma 18:47
 6/7 A kérdező kommentje:
Valószínűleg téged zavarnának ki inkább mindenhonnan ha mernél ugyan így viselkedni való életbe is. Imádom amikor az ostoba ember pontosan a saját nyomorát és tulajdonságait próbálja másra ruházni. Tudtommal nem ai-val beszélgetek, képes vagy következtetni a kérdés céljára, miszerint nyilvàn elérhetőségre vagy megnevezésre is kíváncsi volnék, de te ehelyett úgy döntöttél hogy f@szságot írsz eleve kötekedő szándékkal.
ma 18:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Nevezhetsz ostobának vagy akárminek, de épp te próbálod rám reflektálni a benned felgyülemlett frusztrációt. Kérdeztél valamit, kaptál rá választ, neked ez nem tetszett, és akkor én vagyok a hülye, meg mindenki más, te meg ugye helikopter.:D Kikezdhetetlen, sziklaszilárd érveid vannak. Ja, nem. Hozzáteszem, nem én neveztem hülyének meg ostobának másokat, és ez nem kötekedés, csupán a tények közlése. Illetve akárhogy vergődsz, nem fogod tudni átlépni nálam azt az ingerküszöböt, hogy a szintedre aljasodjak.:D
ma 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!