Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy akarsz meghalni?

Hogy akarsz meghalni?

Figyelt kérdés

Tudom, már volt pár ilyen kérdés, de nem mostanában.

Hogy akarsz meghalni

Az nem válasz, hogy sehogy. :D

2010. aug. 4. 16:26
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Miután meghaltak a barátaim, önkezűleg.
2010. aug. 4. 17:34
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Természeti csapás okán--->vihar, földrengés, cunami, meteoritbecsapódás, .... Gyorsan. Úgy, hogy látom a véget. Megállok, fölnézek az égre, és tudom, hogy ennyi volt...
2010. aug. 4. 18:27
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

utolsó ez olyan szomorú :(

annál nincs szerintem rosszabb amikor tudod előre hogy itt a vég de még pár percet várni kell rá...készülni a halálra...

2010. aug. 4. 20:28
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

Valahogy gyorsan, és nem túl öregen. Mondjuk szívroham, 60 évesen.

22/L

2010. aug. 4. 21:06
 15/29 anonim ***** válasza:
Én szenvedni szeretnék, hogy érezzem, hogy éltem. És én is önkezűleg, mert ez is bizonyítja, hogy én irányítom a sorsom. Legyen lassú, fájdalmas. Jó lenne, ha a szenvedésemmel kiválthatnám az ismerőseim fájdalmait. Főleg egy bizonyos ember terheit vállalnám át.
2010. aug. 4. 22:25
 16/29 A kérdező kommentje:
Értem köszi mindenkinek!Vannak itt egyedi esetek is. :D
2010. aug. 6. 14:48
 17/29 anonim ***** válasza:

Álmomban,gyorsan,fájdalommentesen.

Bár ha érezném előtte,hogy nemsokára vége,akkor azt se bánnám.Furcsa érzés lehet,tudni,hogy ennyi volt,nemsokára vége.

2010. aug. 6. 16:51
 18/29 Ikszdé xD ***** válasza:
Nem sokat, legalább addig, hogy elérjem az ükkunokáim 100. házassági évfordulóját. Amugy én úgy szeretnék meghalni, hogy valami súlyos autóbaleset, be a kórházba, mindenki az életemért imádkozik és egy hajnalon pedig megtudják az igazságot: nem vagyok többé. :D:)
2010. aug. 6. 16:52
 19/29 anonim ***** válasza:
Én örökké fogok élni.
2010. aug. 6. 16:56
 20/29 anonim ***** válasza:

"Furcsa érzés lehet,tudni,hogy ennyi volt,nemsokára vége."

Nincs több felelősség, se kötelezettség, csak szabadság, azt csinálsz, amit akarsz. Nem kell szenvedni többé a se vége se hossza mindennapos mókuskerékkel, hanem egy ideig csak magadnak élhetsz. Szerintem igazán csak akkor lehet boldog az ember, ha tudja, hogy nemsokára meghal, és ezt elfogadja.

2010. aug. 6. 17:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!