Természeti csapás okán--->vihar, földrengés, cunami, meteoritbecsapódás, .... Gyorsan. Úgy, hogy látom a véget. Megállok, fölnézek az égre, és tudom, hogy ennyi volt...
2010. aug. 4. 18:27
13/29 anonim válasza:
utolsó ez olyan szomorú :(
annál nincs szerintem rosszabb amikor tudod előre hogy itt a vég de még pár percet várni kell rá...készülni a halálra...
2010. aug. 4. 20:28
14/29 anonim válasza:
Valahogy gyorsan, és nem túl öregen. Mondjuk szívroham, 60 évesen.
22/L
2010. aug. 4. 21:06
15/29 anonim válasza:
Én szenvedni szeretnék, hogy érezzem, hogy éltem. És én is önkezűleg, mert ez is bizonyítja, hogy én irányítom a sorsom. Legyen lassú, fájdalmas. Jó lenne, ha a szenvedésemmel kiválthatnám az ismerőseim fájdalmait. Főleg egy bizonyos ember terheit vállalnám át.
2010. aug. 4. 22:25
16/29 A kérdező kommentje:
Értem köszi mindenkinek!Vannak itt egyedi esetek is. :D
2010. aug. 6. 14:48
17/29 anonim válasza:
Álmomban,gyorsan,fájdalommentesen.
Bár ha érezném előtte,hogy nemsokára vége,akkor azt se bánnám.Furcsa érzés lehet,tudni,hogy ennyi volt,nemsokára vége.
2010. aug. 6. 16:51
18/29 Ikszdé xD válasza:
Nem sokat, legalább addig, hogy elérjem az ükkunokáim 100. házassági évfordulóját. Amugy én úgy szeretnék meghalni, hogy valami súlyos autóbaleset, be a kórházba, mindenki az életemért imádkozik és egy hajnalon pedig megtudják az igazságot: nem vagyok többé. :D:)
Nincs több felelősség, se kötelezettség, csak szabadság, azt csinálsz, amit akarsz. Nem kell szenvedni többé a se vége se hossza mindennapos mókuskerékkel, hanem egy ideig csak magadnak élhetsz. Szerintem igazán csak akkor lehet boldog az ember, ha tudja, hogy nemsokára meghal, és ezt elfogadja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!