Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Akarsz [Gportalos] szerep...

Akarsz [Gportalos] szerep játékozni? [Info lent]

Figyelt kérdés
Nem az MMO, WoW féle szerepjátékokról van szó, hanem azokról, amikor megalkotod a saját karaktered az elképzeléseid alapján, legyen az ember, vagy akármilyen fantasy lény is. [Ilyen oldalak általában gportal.hu-s oldalak, néha fórumok szoktak lenni.] Szerepjátékos emberkéket keresek :) Ezért szívesen veszem, ha dobtok nekem egy e-mailt a szerepnyuszi@citromail.hu -ra, vagy leírnátok Kommentben a saját elérhetőségeteket! (Negatív kommentek kíméljenek, köszönöm. ^-^)
2011. szept. 13. 19:40
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is van egy ilyen oldalam, de én anime szerepjátékkal foglalkozom :D Engem érdekelne a dolog. Küldj egy privit :D

19/L

2011. szept. 13. 19:53
 2/4 A kérdező kommentje:
A mienk is anime szerepjáték természetesen :) Küldök. ^^
2011. szept. 13. 19:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! Mi az hogy szerepjáték, meg mi az hogy megalkotni a saját karaktered? :$ Én ezt nem igazán értem :S Elmagyaráznád? Mert lehet hogy érdekel :)
2011. szept. 16. 21:40
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát tulajdonképpen arról szól, hogy kitalálsz egy saját karaktert a g-portalos admin által létrehozott történethez illően :) Mondok egy példát. A szerki olyan történettel áll elő, hogy vérfarkasok vs vámpírok. Tehát te mondjuk csinálsz egy Vámpír fiút. Adsz neki nevet, keresel hozzá lehetőleg ANIME-s vagy Fantasy-s képet, leírod a történetét, a tulajdonságait, ilyesmi. De ha írsz egy e-mailt szívesen részletezem neked!
2011. szept. 17. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!