Mi az amit mindenképpen meg akarsz tenni halálod előtt?
Figyelt kérdés
Mi az az egyetlen egy dolog amit mindenképpen meg akarsz/akarnál tenni az életben. Az az egy dolog, amikor mindenek felett boldog vagy és azt akarod, hogy soha ne legyen vége. Mi az a dolog? Bármilyen nyálasnak tűnik.
(De ha lehet akkor hanyagoljuk a szexuális töltetű válaszokat, mert nem arra irányul a kérdés)
2011. aug. 7. 22:51
2/9 anonim válasza:
Hát, amit még halálom előtt mindenképpen meg akarok tenni az az, hogy a kedvenc lovamat megvegyem az istállótól és egy csomó versenyt megnyerjek vele.
3/9 szamóca.. válasza:
rengeteg tervem van halálom előtt, nem tudnék kiemelni egyet.
ejtőernyőzni, tetováltatni még, látni az óceánt és a sarki fényt, van szexuális tartalmú is de azt kérésedre nem fejtem ki, időt tölteni rengeteget a szeretteimmel, segíteni azoknak akik rászorulnak, valami nagy méretű jócselekedet... talán nem is értük, hanem magamért. az érzésért ami eltölt ha jót cselekszek....rengeteg dolog van, én még nem halhatok meg.
5/9 anonim válasza:
Megtalálni az örök szerelmet... Csak ennyi, a többi az nem olyan fontos.
6/9 szamóca.. válasza:
ja a fiúbarátról jut eszembe... nagyon fontos: bebizonyítani az embereknek hogy létezik férfi és nő közt csupán barátság:))
7/9 anonim válasza:
Szeretnék dús gazdag lenni,tehát szeretném, ha halálom előtt még luxuséletem lenne, nem szenvednék semmiben hiányt. Tudom, ez kicsit furcsának tűnik:D És párkapcsolatot (egy olyannal,akit tényleg imádok, és fordítva. ez fontosabb az előzőnél) sajnos a mostani kapcsolatom sz*r.. :(
9/9 anonim válasza:
Heh... :D én meg szeretném megtapasztalni, hogy létezik fiú-lány barátság... ha már itt tartunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!