Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi az amit mindenképpen meg...

Mi az amit mindenképpen meg akarsz tenni halálod előtt?

Figyelt kérdés

Mi az az egyetlen egy dolog amit mindenképpen meg akarsz/akarnál tenni az életben. Az az egy dolog, amikor mindenek felett boldog vagy és azt akarod, hogy soha ne legyen vége. Mi az a dolog? Bármilyen nyálasnak tűnik.

(De ha lehet akkor hanyagoljuk a szexuális töltetű válaszokat, mert nem arra irányul a kérdés)

2011. aug. 7. 22:51
 1/9 anonim ***** válasza:
Édes4es.
2011. aug. 7. 22:59
 2/9 anonim ***** válasza:
Hát, amit még halálom előtt mindenképpen meg akarok tenni az az, hogy a kedvenc lovamat megvegyem az istállótól és egy csomó versenyt megnyerjek vele.
2011. aug. 7. 23:00
 3/9 szamóca.. ***** válasza:

rengeteg tervem van halálom előtt, nem tudnék kiemelni egyet.

ejtőernyőzni, tetováltatni még, látni az óceánt és a sarki fényt, van szexuális tartalmú is de azt kérésedre nem fejtem ki, időt tölteni rengeteget a szeretteimmel, segíteni azoknak akik rászorulnak, valami nagy méretű jócselekedet... talán nem is értük, hanem magamért. az érzésért ami eltölt ha jót cselekszek....rengeteg dolog van, én még nem halhatok meg.

2011. aug. 7. 23:00
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerezni végre egy fiúbarátot.
2011. aug. 7. 23:01
 5/9 anonim ***** válasza:
Megtalálni az örök szerelmet... Csak ennyi, a többi az nem olyan fontos.
2011. aug. 7. 23:03
 6/9 szamóca.. ***** válasza:
ja a fiúbarátról jut eszembe... nagyon fontos: bebizonyítani az embereknek hogy létezik férfi és nő közt csupán barátság:))
2011. aug. 7. 23:04
 7/9 anonim ***** válasza:
Szeretnék dús gazdag lenni,tehát szeretném, ha halálom előtt még luxuséletem lenne, nem szenvednék semmiben hiányt. Tudom, ez kicsit furcsának tűnik:D És párkapcsolatot (egy olyannal,akit tényleg imádok, és fordítva. ez fontosabb az előzőnél) sajnos a mostani kapcsolatom sz*r.. :(
2011. aug. 7. 23:05
 8/9 anonim ***** válasza:
Szeretném körbeutazni a világot.
2011. aug. 7. 23:58
 9/9 anonim ***** válasza:
Heh... :D én meg szeretném megtapasztalni, hogy létezik fiú-lány barátság... ha már itt tartunk
2011. aug. 8. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!