Melyik ship a legjobb/legaanyosabb a BTS-ben?
Szerintem Jinkook,mondom is,hogy miért.
Ugyanaz a személyiségük,bár jin a legidősebb és Jungkook a legfiatalabb.Élvezik egymás társaságát,élvezik egymást nevettetni.
A BTS Run epizódok alatt,amikor párba állnak,igazán boldogok lesznek.
Amikor Jin elment kiválasztani a szobáját,Jungkook azt mondta,hogy:"Oda megyek,ahová te mész"
Ekkor került a 4 vocalline ugyanabban a szobábán,ahol csak két ágy volt.Játszottak egy játékot,hogy ki lakjon akkor abban a szobában,és Jin é Jungkook együtt kötöttek ki.
(Nagyon cuki volt a reakciójuk)
Még van sok a Bts Run epizódok alatt,de még egyet muszáj leszek kiemelni!
Jin,RM és Taehyung a győztes csapatban voltak,de Jungkook választhatott közülük együtt,hogy a vesztes csapatával együtt végrehajtsa a büntetést.Játszottak egy játékot,és jin veszített,RM és Tae pedig,biztonságban voltak a büntetéstől.Jungkook később azt mondta a célpontja Jin volt.Jint akarta kezdettől fogva,nem Tae-t vagy RM-et.
Mint az a legtöbben tudjuk,JK baba 13-14 évesen lett Big Hit gyakornok(koreai évben 15),mert annyira megbabonázta RM rapje.Ahhoz,hogy gyakornok lehessen,Busanból,Szöulba kellett költöznie ,ahol az ügynökség székhelyes található.A nagyvárosban élve láthatóan JK nagyon magányosnak és elszigeteltnek érezte magát.Annyira hiányzott neki a családja,annyira honvágya volt,hogy fontolóra vette,hogy vissza megy szülővárosába,és felhagyon a gyakornoksággal.
Szerencsére SeokJin az angyal,aki ő,gondjai közé vette JK-ot,és elvitte a családjához(Jin családja egy Szöul melletti városban lakott,így könnyebben utazhattak oda-vissza,az ügynökség épületétől a szülőházáig.)Jin családja üdvözölte.Úgy kezeleték Jungkookot,mintha a sajátjuk lenne,ezért Kooki meggondolta magát,és úgy döntött ,hogy marad.
Jin volt az aki,elvezette az iskolába,ételt készített neki,és vigyázott rá,amikor Jungkook csatlakozott a BTS-hez.Továbbá Jin egyszer azt mondta,hogy:"az összes tagot szeretem,de Jungkookot szeretem a legjobban".Jungkookot is a kedvenc tagjának nevezte.Jungkook kifejezte,hogy RM helyett(szegény RM),Jinnel akár egy szobába feküdni,és hogy gyakran jár Jin és Suga szobájába aludni.Amikor egy rajongó megkérdezte Kookit,hogy ha lehetséges kivel akarna együtt élni örökre,azt válszolta,hogy Jin hyunggal.Egy másik kérdésben rangsorolnia kellet,hogy ki a legviccesebb vagy a legkevésbé,az mondta,hogy szerinte Jin a legviccesebb.Azr is tudjuk,hogy Jinkook-ot szabadidejükben a BTS tevékenységen kívül látták őket.Ezenkívül a BV-n Jinkook+Suga voltak azok,akik általában együtt készítettek ételt.Ázsia rajongói oldalak azt is mondta,hogy szerintük Jin és Jungkook között van az egyik legszorosabb barátság a csoportban.
Szerintem is nagyon szoros a kapcsolatuk.Olyanok,mint Tom és Jerry,állandóan,hülyéskednek,és veszekednek.
De objektívebb nézőpontból azt állíthatom,hogy Jungkook Seokjint szereti a legjobban.
Az In The SOOP utolsó epizódjában Jungkook fázott,ezért felkelt,és hátulról megölelte Jin-t,hogy egy kicsit felmelegedjen.
Sok időt töltött a SeokJin által készített műsor futása alatt,főzve akár horgászni is.
Az új-zélandi Bon Vojage 4.évad során,mielőtt valami bungee jumpingot csinált volna,Jungkook repülő csókot dobott Jin felé,majd mégis kérdezte,hogy látta-e,és el is kapta-e,hogy megbizonyosodjon arról,hogy SeokJin tudja,hogy neki szólt.Muvel mindketten introvertáltak,míg Jimin és Taehyung Extrovertáltak,könnyű volt látni,hogy élvezték a társaság csendesebb formáját.
Természetesen rendkívül kaotikusnak is lehetnek együtt,amit még Yoongi's MV for Daechwita című filmjében is bemutatták,de ezért,mondtam,hogy kötelékük a halktól a hangos és kaotikusig különböző szinteken átível.
Jinkook forever🥰
De azt is tudom,hogy nem csak ők állnak a legközelebb egymáshoz,hanem pl.:Namjon és J-hope,Tae és Jimin,Suga és Jin,Tae és Jin,J-hope és Jimin,Jungkook és Jimin,Jin és Jimin,Jungkook és Tae......stb.
Mind ugyanolyan közel állnak egymáshoz,mind egy család
#39-es és 42-es
Úristeen de megható🥺😱
Amúgy szerintem a legjobb páros
Taemin,Jinkook,Namhope,Taejin,Jinmin,jin és Suga
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!