Melyik ship a legjobb/legaanyosabb a BTS-ben?
Figyelt kérdés
Én Taekook és Yoonseok párti vagyok:)2020. aug. 6. 14:06
3/43 anonim válasza:
Egyik sem. Nem egészséges nem coming out-olt embereket melegnek beállítani.
4/43 anonim válasza:
3.nál a pont. mellesleg igazi embereket,akár hetero ship akkor is, nagyon fura shippelgetni.
5/43 anonim válasza:
Ez egy oda vissza játszma. Melegeket heterózni és heterokat melegezni, egyik sem egészséges.
6/43 Mrs OBrien válasza:
Szerintem a shippeléssel nincs gond amíg nem viszi túlzásba az illető és nem erőlteti rá másokra a dolgot:)
A kérdésre válaszolva, én már a kezdetektől JiKook-shipper voltam és azóta is az vagyok, hiába Jimin a biasom😊
7/43 anonim válasza:
6. mindegy,hogy nem viszed túlzásba a shippet,akkor is beteges.
8/43 anonim válasza:
A ship nem egészséges élő emberekkel.
9/43 anonim válasza:
"A ship nem egészséges élő emberekkel."
Halott emberekkel sem.
10/43 anonim válasza:
9. ennyi esett le neked ebből? arról van szó,hogy igazi embereket,akik léteznek nem shippelsz. amíg fikció addig oké,de már a valóságban nem az. mellesleg nem tudom ki lenne olyan idegbeteg,hogy hallottakat shippeljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!