Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Melyik ship a legjobb/legaanyo...

Melyik ship a legjobb/legaanyosabb a BTS-ben?

Figyelt kérdés
Én Taekook és Yoonseok párti vagyok:)

2020. aug. 6. 14:06
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
61%
Yoonkook, nincs túl tolva és nagyon aranyos is.
2020. okt. 26. 13:16
 32/43 anonim ***** válasza:
53%
Taekookie, Yoonmin és Namjin <3
2021. jan. 26. 00:09
 33/43 anonim ***** válasza:
Yoonmin & Vmin
2023. nov. 11. 14:52
 34/43 anonim ***** válasza:
100%

Taejin (Taehyung/V és jin)

Jimjin (Jimin és jin)

Jinkook (jungkook és jin)

febr. 6. 19:00
 35/43 anonim ***** válasza:

Jin és Jungkook

És Jimin és jin!!! Legjobbak olyan közel vannak egymáshoz amikor pl jin lesett egy koncerten vagy nem is tudom hol a táncolás közben akkor egyedül Jimin ment oda hozzá szinte rögtön és felsegitette és elkísérte megnézni aztán vissza mentek na Jimin igazi barát jönnek! A legjobb!

febr. 6. 19:02
 36/43 anonim ***** válasza:
39%

Taejin

Taekook

febr. 6. 19:03
 37/43 anonim ***** válasza:
Taejin éd Jinkook
jún. 23. 18:34
 38/43 anonim ***** válasza:
És*
jún. 23. 18:35
 39/43 anonim ***** válasza:

Elmondom a véleményemet,hogy miért Taejin.

Lehet,hogy ellentmondásos,mert Taejin nem tűnik túl közel a kamerához(najo azért vannak pillanatok)Ha azonban a Bts régebbi videóit nézed,nagyon közelinek tűnnek.Például:Tae követte Jint mindenhová,Jin a Ctrl+V becenevet kapta,mert ő volt az egyetlen,akire Taehyung hallgatott.A debütálas/predebüt alatt gyakorlat után vacsoráztak.Sok hasonló hobbijuk van,mint Anime,játék,manga.Jin azt mondta,hogy,Taehyung áll a legközelebb hozzá.Taehyung azt mondta,hogy:"Jin hyungot szeretem a legjobban".Jin Jungkookot kedvencének nevezte,de Taehyung szerint Jin a kedvence.Taehyung és Jin gyakran mondták,hogy együtt alszanak,még kép is van róluk a fürdőben.Taehyung adott Jinnek egy egyedi készítésű Tom Ford kabátot 3000 dollárt-ért ,ami sokkal drágabb volt,mint a többi tag ajándéka tőle.Amikor Jin adott neki egy karkotőt,Tae 3 évig,mindennap viselte.Továbbá,ahogy mondtam,bár nem tűnnek közel egymáshoz a kamerán,szabadidejükben együtt látták őket a Pepero napján 2019-ben Japán utcáin.Együtt látták őket 2017 októberében egy Busani hétvégén.

Tae csókot kért jintől az ama vliv-ban 2017-ben,ami után Tae pánikba esett,és az élő adás hátralévő részében kikapcsolt,Jin pedig átadta a kamerát RM-nek

Megjegyeztük azt a tényt is,amikor Tae és Jin Párhoz illő ruhát viselt ugyanabban a vliv-ban.

Akkor,még van olyan is,hogy egyszer Tae írt egy titkos születésnapi üzenetet Jin-nek 2017.december 4-én.Nem tette ezt egyetlen taggal sem előtte,sem utána.

Jin nem végez rajongói szolgálatot a színpadon a többi taggal,kivéve,amikor Tae-vel teszi.

Tae lefotózta a bv4 minden tagját,és feltette a twz-re,kivéve Jint.

Nézd Taejint,amikor ot7 vlive van,amikor buszon vannak,amikor asztalnál esznek.Legtöbbször egymás mellett ülnek,vagy szemtől szemben.

Mindketten szeretnék ölelni valamit,amikor alszanak.(Jin ezekben az években legalább 4 alkalommal mondta,hogy Tae az "ágyam lakója"),de a kamera előtt soha nem mutatja,hogy egy ágyban osztoznak.

Jin hirtelen bevallotta Tae születésnapját a TV-ben.Soha senki másért nem tett ilyesmit.

Jin és Tae közt nagyszerű barátság van.

Taehyung azt mondta,hogy kedvenc Hyung-ja Jin,valahol azt is mondta,hogy Jint szereti a legjobban.

Taehyung megvédi és támogatja Jint,amikor más tagok nevetnek rajta .

Mindezekből a dolgokból és még sok másból(csak nem akarom leírni mert,már ez is nagyon hosszú),észrevettem,hogy csendes és világos,hogy jin mindig lágyan nézi Tae-t.Bennük van valami különleges.

(Jó még egy valamit mondok😂😉)

Mindig látom,hogy mások,különösen Jimin ragaszkodik Tae-hoz,de legtöbbször Tae nem viszonozza ezt az érzést.Talán igen,de ritkán látom,hogy először kezdeményez.De Jinnel mindig érzékeny és Boldog.Ahogy a közelmúltban a.2020-as vlive-juk során,észrevettem,hogy Taehyung sokszor Jin bámulja,még akkor is amikor nem ő beszélt.

Amikor a tagok mindegyike elkezdett beszélni céljaikról,nem igazán érdekelte Tae-t,viszont mikor Jinre került a sor,hogy válaszoljon,teljes figyelmét rá fordította,és elkezdett többet részt venni.(Nagyon édi volt🥰)

Arra is emlékszem,hogy azt hiszem koncert közben,Tae nagyon fáradtnak és kimerültnek tűnt,jin ezt észrevette.És miközben táncolnak,Jin odanéz és megszólítja Taehyungot.Másodpercekkel a hifi után Tae egész hangulata megváltozott,és boldog és energikus lett.

Egy japán interjú során minden tagot megkértek,hogy beszéljen a többi tagról.Tae-nek a válsza Jinről az volt,hogy,:"őt szeretem a legjobban,ő előszőr is nagyon jóképű.Jin hyung nagyon keményen igyekszik a csapatunkban,hogy a csapatunk saját színe jobban kiemelkedjen.Nehéz látni mások előtt,de ha később hallasz másoktól,Jin hyung az,aki késő estig egyedül gyakorol a szállodai szobájában.Személy szerint úgy gondolom,hogy Jin hyung mentálisan nagyon erős.Lehet,hogy a belső énje egy kicsit gyenge,de az énje amit a tagoknak mutat,az nagyon erős.És egyenként gondoskodik rólunk,meggyógyít,megnevettet.Minden apróságra gondol,és ezért hálas vagyok"

Akkor egyszer megkérdezik Tae-t,hogy melyik taggal szeretne utazni.Jint válsztja,és nagyon félénk lesz,amikor Jin azt mondta,hogy szívesen elmenne.

A BTS Run epizódjában,ahol Taehyung merészen elkéri Jint egy koreai ételre,és Jin igent mondott.

A 2020-as téli csomag idején Jin nagyon fáradtank tűnik,Taehyung aggódva néz Jinre,és egy pillantással,megkérdezi,hogy jól van e.Jin bólint,Tae pedig megvígasztalja(Tae rátette a fejét Jin vállara és megfogta a karját)

Egy interjú során Tae végig Jin karolja.Es egy aranyos pillanat,amikor Jin becsatolta Taehyung övét,Taehyung pedig csak szabad kezével kioltotta,hogy Jin újra vissza csatolja,hogy játszon még egy kicsit.Ez nagyon aranyos volt😆

Szóval véleményem szerint Taehyung áll a legközelebb Jinhez.

Legjobb páros.

jún. 23. 20:00
 40/43 anonim ***** válasza:
Szerintem Namhope
jún. 23. 20:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!