Melyik ship a legjobb/legaanyosabb a BTS-ben?
Taejin (Taehyung/V és jin)
Jimjin (Jimin és jin)
Jinkook (jungkook és jin)
Jin és Jungkook
És Jimin és jin!!! Legjobbak olyan közel vannak egymáshoz amikor pl jin lesett egy koncerten vagy nem is tudom hol a táncolás közben akkor egyedül Jimin ment oda hozzá szinte rögtön és felsegitette és elkísérte megnézni aztán vissza mentek na Jimin igazi barát jönnek! A legjobb!
Elmondom a véleményemet,hogy miért Taejin.
Lehet,hogy ellentmondásos,mert Taejin nem tűnik túl közel a kamerához(najo azért vannak pillanatok)Ha azonban a Bts régebbi videóit nézed,nagyon közelinek tűnnek.Például:Tae követte Jint mindenhová,Jin a Ctrl+V becenevet kapta,mert ő volt az egyetlen,akire Taehyung hallgatott.A debütálas/predebüt alatt gyakorlat után vacsoráztak.Sok hasonló hobbijuk van,mint Anime,játék,manga.Jin azt mondta,hogy,Taehyung áll a legközelebb hozzá.Taehyung azt mondta,hogy:"Jin hyungot szeretem a legjobban".Jin Jungkookot kedvencének nevezte,de Taehyung szerint Jin a kedvence.Taehyung és Jin gyakran mondták,hogy együtt alszanak,még kép is van róluk a fürdőben.Taehyung adott Jinnek egy egyedi készítésű Tom Ford kabátot 3000 dollárt-ért ,ami sokkal drágabb volt,mint a többi tag ajándéka tőle.Amikor Jin adott neki egy karkotőt,Tae 3 évig,mindennap viselte.Továbbá,ahogy mondtam,bár nem tűnnek közel egymáshoz a kamerán,szabadidejükben együtt látták őket a Pepero napján 2019-ben Japán utcáin.Együtt látták őket 2017 októberében egy Busani hétvégén.
Tae csókot kért jintől az ama vliv-ban 2017-ben,ami után Tae pánikba esett,és az élő adás hátralévő részében kikapcsolt,Jin pedig átadta a kamerát RM-nek
Megjegyeztük azt a tényt is,amikor Tae és Jin Párhoz illő ruhát viselt ugyanabban a vliv-ban.
Akkor,még van olyan is,hogy egyszer Tae írt egy titkos születésnapi üzenetet Jin-nek 2017.december 4-én.Nem tette ezt egyetlen taggal sem előtte,sem utána.
Jin nem végez rajongói szolgálatot a színpadon a többi taggal,kivéve,amikor Tae-vel teszi.
Tae lefotózta a bv4 minden tagját,és feltette a twz-re,kivéve Jint.
Nézd Taejint,amikor ot7 vlive van,amikor buszon vannak,amikor asztalnál esznek.Legtöbbször egymás mellett ülnek,vagy szemtől szemben.
Mindketten szeretnék ölelni valamit,amikor alszanak.(Jin ezekben az években legalább 4 alkalommal mondta,hogy Tae az "ágyam lakója"),de a kamera előtt soha nem mutatja,hogy egy ágyban osztoznak.
Jin hirtelen bevallotta Tae születésnapját a TV-ben.Soha senki másért nem tett ilyesmit.
Jin és Tae közt nagyszerű barátság van.
Taehyung azt mondta,hogy kedvenc Hyung-ja Jin,valahol azt is mondta,hogy Jint szereti a legjobban.
Taehyung megvédi és támogatja Jint,amikor más tagok nevetnek rajta .
Mindezekből a dolgokból és még sok másból(csak nem akarom leírni mert,már ez is nagyon hosszú),észrevettem,hogy csendes és világos,hogy jin mindig lágyan nézi Tae-t.Bennük van valami különleges.
(Jó még egy valamit mondok😂😉)
Mindig látom,hogy mások,különösen Jimin ragaszkodik Tae-hoz,de legtöbbször Tae nem viszonozza ezt az érzést.Talán igen,de ritkán látom,hogy először kezdeményez.De Jinnel mindig érzékeny és Boldog.Ahogy a közelmúltban a.2020-as vlive-juk során,észrevettem,hogy Taehyung sokszor Jin bámulja,még akkor is amikor nem ő beszélt.
Amikor a tagok mindegyike elkezdett beszélni céljaikról,nem igazán érdekelte Tae-t,viszont mikor Jinre került a sor,hogy válaszoljon,teljes figyelmét rá fordította,és elkezdett többet részt venni.(Nagyon édi volt🥰)
Arra is emlékszem,hogy azt hiszem koncert közben,Tae nagyon fáradtnak és kimerültnek tűnt,jin ezt észrevette.És miközben táncolnak,Jin odanéz és megszólítja Taehyungot.Másodpercekkel a hifi után Tae egész hangulata megváltozott,és boldog és energikus lett.
Egy japán interjú során minden tagot megkértek,hogy beszéljen a többi tagról.Tae-nek a válsza Jinről az volt,hogy,:"őt szeretem a legjobban,ő előszőr is nagyon jóképű.Jin hyung nagyon keményen igyekszik a csapatunkban,hogy a csapatunk saját színe jobban kiemelkedjen.Nehéz látni mások előtt,de ha később hallasz másoktól,Jin hyung az,aki késő estig egyedül gyakorol a szállodai szobájában.Személy szerint úgy gondolom,hogy Jin hyung mentálisan nagyon erős.Lehet,hogy a belső énje egy kicsit gyenge,de az énje amit a tagoknak mutat,az nagyon erős.És egyenként gondoskodik rólunk,meggyógyít,megnevettet.Minden apróságra gondol,és ezért hálas vagyok"
Akkor egyszer megkérdezik Tae-t,hogy melyik taggal szeretne utazni.Jint válsztja,és nagyon félénk lesz,amikor Jin azt mondta,hogy szívesen elmenne.
A BTS Run epizódjában,ahol Taehyung merészen elkéri Jint egy koreai ételre,és Jin igent mondott.
A 2020-as téli csomag idején Jin nagyon fáradtank tűnik,Taehyung aggódva néz Jinre,és egy pillantással,megkérdezi,hogy jól van e.Jin bólint,Tae pedig megvígasztalja(Tae rátette a fejét Jin vállara és megfogta a karját)
Egy interjú során Tae végig Jin karolja.Es egy aranyos pillanat,amikor Jin becsatolta Taehyung övét,Taehyung pedig csak szabad kezével kioltotta,hogy Jin újra vissza csatolja,hogy játszon még egy kicsit.Ez nagyon aranyos volt😆
Szóval véleményem szerint Taehyung áll a legközelebb Jinhez.
Legjobb páros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!