Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szolgáltatásnál (tv,internet,t...

Szolgáltatásnál (tv,internet,telefon) és/vagy közszolgáltatásnál (pl.villany) be lehet magunkat biztosítani?Tehát lehet kötni ezekre biztosítást?

Figyelt kérdés

2020. aug. 5. 09:40
 1/9 anonim ***** válasza:

Milyen minőségben kérdezed? Te nyújtanál szolgáltatást? Arra van, talán termékfelelősségi biztosítás a neve. Mérget ne vegyél rá.

Arra aligha van, hogy ha neked nem nyújtanak valamely megrendelt szolgáltatást, de nem kapod.

2020. aug. 5. 10:27
 2/9 A kérdező kommentje:
Én szeretnék kötni (igénybe venni) olyat,ha pl. elmegy az áram,vagy csak pillanatnyi áramszünet van,(mondjuk vihar miatt) ezekért fizessenek.
2020. aug. 5. 10:35
 3/9 anonim ***** válasza:
99,9999%-ban biztos vagyok benne, hogy nincs ilyen. Ha dologi kár nem keletkezett, akkor semmi alapja sincs. Egyéb veszteség esetén a szolgáltató lenne kötelezett kártérítésre, ha az ő mulasztása miatt történt, a vállalt rendelkezésre állási időnél hosszabb ideig volt kimaradás. A vihar miatti kimaradásért senki nem felel.
2020. aug. 5. 10:43
 4/9 A kérdező kommentje:
Pedig valakinek felelnie kell.Kellemetlen,bosszantó,idegesítő.Két éve költöztem el a régi házamból,ahol 20 év alatt nem volt annyi áramszünet mint itt 1 év alatt.Jellemzően vihar alkalmával,de megfigyelhető hogy mostmár kisebb esőzésekkor is.Ja és közben az internet telefon tv is elmegy,aztán azt is mindig minimum 10 órahosszán keresztül javítják.És ez egy új építésű városrész...
2020. aug. 5. 10:58
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Valamit találtam:

[link]

Szolgáltatás kimaradása részt keresd.

2020. aug. 5. 11:27
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

[link]

ez is

2020. aug. 5. 11:29
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Átvertelek, pedig nem akartam.

Ez is: [link]

2020. aug. 5. 11:30
 8/9 anonim ***** válasza:

Én az Unionnál dolgozok. Nálunk van szolgáltatáskimaradásból eredő károkra biztosítás. Pl. megromlott élelmiszer, fűtéskimaradásból eredő károk, stb...

villámcsapás az más kategória, de arra is van biztosítás.

2020. aug. 7. 10:49
 9/9 A kérdező kommentje:
Igazából én normális szolgáltatást szeretnék.Lehet alulméretezték a rendszert,és fejleszteni kellene,vagy rosszul van kivitelezve beállítva.De hogy nem csinálnak vele semmit az látszik.
2020. aug. 8. 12:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!