A wattpad miért nem működik rendesen?
Figyelt kérdés
"Oops, something went wrong. We've
been notified and should have the
problem fixed soon."
Ezt írja ki és nem tölt be semmit. Már próbáltam mindent. Kikapcsoltam a telefont, töröltem a wattpadon, de hiába... Net is van. Minden más működik csak a wattpad nem.
2020. júl. 22. 22:36
1/3 anonim válasza:
valószínűleg most senki se tud belépni,mert egy csapat megtámadta a wattpadot és kb. szinte az összes fióknak ellopták az infójait. ha nem a wattpad csinálta ezt,akkor lehet a te fiókodba is bejuttak.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! De ez most komoly?
2020. júl. 23. 09:47
3/3 anonim válasza:
Igen. Mindenképp változtass jelszót az emailodhoz. Már június óta van privacy breach a Wattpadon,valószínűleg ennek a következményében történt,de nem mondom biztosra.
Itt egy Twitter thread hátha tud valamit segíteni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!