Gitarozniszeretnek kérdése:
Lehet rendesen elektromos gitározni gitár erősítő nélkül?
Figyelt kérdés
El szeretnénk kezdeni elektromos gitározni és nem tudom hogy lehet-e gitár erősítő nélkül elkezdeni. Válaszotokat előre is köszönöm!2020. máj. 29. 13:17
1/9 anonim válasza:
Elkezdeni el lehet, viszont a gitár hangja így nagyon gyenge és halk lesz. Előbb-utóbb nagyon fogsz vágyni egy erősítőre, ami számtalan új lehetőséget tartogat majd számodra.
2/9 anonim válasza:
En is ugy mennek mar a BMW-mel ... a kulcstarto mar megvan :)
3/9 Mojjo válasza:
Számítógéphez hozzá lehet kötni, szóval megoldható. A hogyanjához én sajnos hülye vagyok, de remélhetőleg majd jön valaki, aki nem csak savazni tud, hanem ért is hozzá.
4/9 anonim válasza:
Csak be kell dugni a megfelelo helyre :P
5/9 anonim válasza:
Veszel egy kulso hangkartya modult (roland) es hasznalod a szamitogeprol.
6/9 FerencDávid válasza:
Lehet
Én viszont nem ajánlom, halk lesz és nem lesz arra jó amire veszed, hogy különböző stílusokat tudj vele játszani.
7/9 anonim válasza:
8/9 El Golfo válasza:
Kell egy jó pc, vagy laptop, kell egy audio interface (roland, line6, focusrite scarlet) kell egy DAW software (reaper, cubase) na meg kell egy gitár amp software (guitar rig, amplitube) a daw csak akkor kell ha fel is akarod venni amit játszol. Ha boss gt100, vagy line 6 pedált veszel azokban benne van minden 3in1, plussz analógban is használhatók külső erősítővel. Az interface-el nyomsz egy mp3 backingtracket, és mehet rá a móka! Mindezt lehet fejhalgatóval is, ha pedig később úgy döntesz, hogy kell a hang, akkor beruházol egy ládába vagy egy, PA rendszerbe... Nekem most ez a setup. Számomra több az előnye, mint a hátránya, egyéni ízlés kérdése! Elektromos gitár valamilyen erősítés nélkűl, olyan mint a ferrari motor nélkül... jó, jó, de minek?
9/9 anonim válasza:
Vagy rákötöd otthon a nagypapa rádiójára. Nekem egy Velence de luxe volt az első erősítőm és nem is volt olyan rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!