Érdemes elkezdeni úgy elektromos gitározni, hogy még nem játszottam akusztikuson?
Nem nehéz de ha túlhajtod magad eleinte fájhatnak az ujjaid.(szerintem ehet elektromossal kezdeni annál legalább nem fog fájni az ujjad mint az akusztikuson.
Én gitározok de nem választanám a gitárt még1szer.Megváltozott az ízlésem már nem szeretem a zenét hallgatni csak max játszani szeretek. Egyre inkább a klasszikus zenét szeretem mert az nyugtat de abból is csak pár tetszik.
kezdésnek szerintem vagy nejlon húros gitárt vegyél vagy elektromosat. Mindkettőn viszonylag könnyű lefogni a húrokat (pl első kölcsöngitárom fémhúros, coutry gitár volt, aztán azon egyáltalán nem tudtam semmit lefogni, anélkül h berezgett volna).
Az elketromos azér jelentősen nehezebb, mert tömör fából van, míg az akusztikus üreges. De egyik sem vészes, basszusgitárhoz viszonyítva meg szinte semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!