Várod már a sulit? (a kérdés túl rövid)
Miért?
Miért nem?
Izgulsz?
Vagy neked már mind1? :)
Álltalános vagy közép? Esetleg egyetem/fősuli?
Rákészülsz valahogyan?
én is 7.be megyek és várom is meg nem is van egy pár ember akit az osztályban utálok de ott van a legjobb barátnőm is
meg hát sokat kell majd tanulni mert a felvételiba beleszámítanak majd a jegyek :)
A válasz írója 89%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:03
Jó fej lehet a tanárod :D A legtöbb tanár ezt így nem mondta volna ki. Hanem csűri-csavarja, hogy ez jó iskola csak ti nem tanultok, meg jó ez az osztály és mindenkit felvesznek, aztán ha szembesülnek vele a szülők, hogy a csemete nem jutott be az egyetemre akkor megrántja a vállát.
Bár nekem az a véleményem, hogy sz@r suliból is lehet egyetemre menni, ha valaki igazán akar ;)
De az a szöveg XD Már látatlanban kedvelem :)
Apropó: hova jársz?
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:30
Én? Már nagyon :)
Most megyek majd gímibe (beee:) Olyan jó érzés már a dedós általános iskolai osztálytársaimtól megszabadulni. Bár korántsem biztos, hogy a gímiben normálisabb emberek lesznek. Bár igyekeztem jó gímit választani :) Aztán majd át szeretnék jelentkezni egy másik iskolába, ha letelik a nulladikos évem… Meg ugye várom a koleszt is. Mondjuk, hogy kíváncsi vagyok :D Amit igazán várok az 2010. szept. 24 :)
A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:17
Az iskolának miköze a hétköznapi szórakozóhelyekhez? Vagy neked az a sulit jelenti? XD És te lány vagy vagy fiú?
Nem várom.
Mert utálom a tanárokat. (tisztelet a kivételnek)
Kicsit.
Általános.(most megyek nyolcadikba)
Esetleg a suli előtt egy héttel átnézem, hogy mit is kellett volna tanulni az előző évben. :D;)
Várom is meg nem is. Most jön a barátnőm kilencedikbe, szóval jó lesz. Nagyon jó lesz. Én egyébként 10.be megyek, de az osztályom nagyon szar. Persze van egy-két kivétel. Tanulni nem szeretek, de muszáj lesz, ha nem akarok egy tanulatlan hülye maradni.
Rákészülni pedig kellene, bár magamat ismerve úgy sem fogok, főleg, hogy még csak most megyek nyaralni. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!