Várod már a sulit? (a kérdés túl rövid)
Miért?
Miért nem?
Izgulsz?
Vagy neked már mind1? :)
Álltalános vagy közép? Esetleg egyetem/fősuli?
Rákészülsz valahogyan?
Nem várom mert utálom a sulit is meg az osztályomat is. És pont egy hülyével leszek hetes :S ja és amúgy 7es leszek -.-"
kéne készülni mert matekból kaksi vagyok nagyon:D
Én várom... a társaság miat...most megyek 10.be
Izgulni nem izgulok ráérek majd akkor...:)Rákészülni nemkészülök majd készülök eleget suli időbe.. Nah puszi :) 16/L
Várom, szeretnék már újítani az életemen. A nyár pihentető, de uncsi..
Kicsit izgulok, elvégre teljesen új közegbe kerülök.
Amúgy egyetemre megyek, ELTE TTK fizika..
Muszáj lesz rákészülni, rögtön kritériumdogával kezdünk.
Nem.
Mert még nem pihentem ki magam :D.
Kicsit.
-
Közép/11.
Nem, ráér az még :D .
9.-be megyek, de az osztály marad ami volt:)
Hát várom a koleszrészegséégeket, meg az offő gagyi felvilágosítómondatait:)
Hát én város is, meg nem is. Nagyon gyorsan elment ez a nyár, pedig még jó lett volna pihizni kicsit. És nem várom, mert gimiben végzős leszek, sokat kell majd tanulni, hogy felvegyenek a kiszemelt egyetemre. Nagy lesz a hajtás.
De várom is azért, mert ugye végzősként szalagavató meg miegymás. Az viszont jó lesz. Szóval így vegyes érzelmekkel tekintek a jövőre :D.
Izgulni nem izgulok. Miért kellene? :)
Készülni fogok egy picit, átnézem a két "főtárgyamat", átismétlek majd ezt-azt.
És te kérdező? :)
Várja a halál!!!! :D
Mert rettenetes az osztály, az osztályfőnök, az egész iskolát úgy, ahogy van, utálom!
Kicsit izgulok, főleg a felvételi miatt! [Tavaly év végén az osztályfőnök a szülők előtt(!!!) felsorolta 5 osztálytársam nevét, akiket szerinte felvesznek egyetemre, és azt mondta, hogy a többiek meg ássák el magukat. Azt is mondta, hogy a többiek se legyenek azért elkeseredve, mert az egész iskola egy kalap szar/persze szépen megfogalmazta, nem ilyen vulgárisan mondta ki/, itt "tanul" a 14-18 évesek legalja, átlagosan hülyék vagyunk, és életünk végéig segélyeken fogunk élni! -.-"
Szakközép, és végzős leszek
Hááát, nem ártana elkezdeni készülni :S De túl lusta vagyok T.T Ezért is fogok "életem végéig segélyeken élni" :'DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!