Mit jelent számodra a barátság és hány embert tartasz a barátodnak, legjobb barátodnak?
barát az akiben mindig megbízol midnenben és ez kölcsönös!
De néha koppanások vannak, mint nekem 1 hét alatt 3 ,,barátom''ban csalódtam...
Nekem olyan igazi értelemben vett barátaim soha nem voltak, nem is engedek ilyen közel magamhoz senkit, így orbitális csalódások sem érnek. Fiatalabb koromban én is hittem az ilyesmiben, de mára belátom, hogy az ember nem úgy működik. Nincs önzetlen igaz barát. És ezt nem pesszimista sértett sérelmes sérültlelkűként mondom, hanem tárgyilagosan, tapasztalatokból kiindulva.
Sőt, bennem is van annyi önkritika, hogy már csak azért sem várom el senkitől, hogy BARÁTOM legyen, mivel én is csapnivalóan rossz társasági ember vagyok, ezt tudom magamról. Inkorrekt sosem és eddig bennem még nem nagyon kellet csalódnia senkinek, de nem vagyok figyelmes és nem mindig érdekel mindenki nyűgje-baja.
De, hogy a kérdésre válaszoljak: lelki kötődésem az élettársamhoz, testvéremhez és apámhoz van. Ők a bizalmasaim. Felszínes haverom sok van, de kölcsönösen nem várunk semmit egymástól.
A baratsag nagyon sokat jelent, de most nincs kedvem ezt boncolgatni. :(
Az egyik kilove... szoval csak egy embert tartok igaz baratomnak. Nem.. inkabb 1 es felet.
barátnak azt tekintem, akihez fordulhatok ha baj van.. aki meghallgat, és segít a bajban is..
6 barátom van.. ebből hárommal vagyok úgy hogy, ez kölcsönös is..
a hatból 4 fiú, 2 lány
16F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!