Megmentheto ez a "legjobb baratsag"?
Sajnos mar idezo jelbe kell tennem a legjobb-at. Volt egy nagyon jo baratnom, akivel tenyleg szerettuk egymast, joban rosszban tuzon vizen at, lelki tarsak volt, egyutt kamaszodtunk (Gimiben vagyunk oszt tarsak). Nekem baratom lett, kezdetben feltekeny volt ra, kesobb ezt megbeszeltuk, o megkedvelte a baratomat, gyakran jartuknk egyutt szorakozni...Utolso evesek vagyunk, o ilyen onismereti korre jar (en is jartam de az uj tanarral jobbnak lattam nem menni arrafele) itt ugy megtanulta mi az EGO hogy mostamar akkora egoja van hogy isten ments! O a "legtokeletesebb ember a vilagon"...Megvaltozott, hatamogott lehord mindennek, annak ellenere, hogy semmi rosszat nem tettem vele, sot mindig ott segitettem ahol tudtam (kaja, szallas, ruha, lelkiek szoval minden teren). az a legrosszabb, hogy nem csak velem csinalja ezt, vannak ilyen latszat baratai akikkel joban van, de csak ameddig az erdek ugy kivanja. ennyire felreismertem volna? Nekem hianyzik, es bekulnek, mondtam egyik nap, hogy beszeljunk, de csak annyit valaszolt, hogy o nem hibazott semmit. Kozben meg tudja, hogz igen. Mar ugy allunk, hogy ha O megy valahova en inkabb otthon maradok, nem birom a ketszinuskodeset. Itt meg segithet valami?
megkoszonnem a segitseget
19 eves lany
:( sajnalom hogy igy alakult, remelem Nektek sikerul tisztazni a dolgokat.
Igazatok van, nem keresem a tarsasagat.
A Baratomrol is beszel a hatam mogott, a baratomnak jopofizik, hogy benyalja magat...
nemtudom mi valtozott meg, mi romlott el, de nemtudom mit tehetnek.
vannak durvabb dolgok is a leirtaknal, csak nem szeretnek szemelyeskedni.
Koszonom a valaszokat
az ember nagyon durván meg tud változni, akkor is, ha azt hiszed ismered... sőt, akkor igazán!! ha mással is ilyen, akkor vele van a baj, ez egyértelmű, vmiért felborulhatott az értékrendje, vmitől másképp áll a világhoz, az emberekhez. ennek rengeteg oka lehet. abban nem lehet tanácsot adni, h hogyan döntesz jól, akard őt v ne akard, de azért mielőtt döntesz, mélyen nézz végig a közös múltatokon, és ha úgy látod, sose középen állt a mérleg, sokkal többet adtál, mint kaptál, szerintem keress más, valóban igazi barátot. ha viszont ő is olyan sokat adott neked, mint te fektettél az egészbe, akkor légy türelmes, csak tudasd vele, h nem akarod és nem is fogod elvesziteni, és ha majd beszélni akar, te ott vagy, mindig ott vagy, csak nyújtsa a karját érted, kivárod, addig pedig nem fogod bántani, mert tiszteletben tartod őt is és a közös múltatokat is. mondd ezt el neki.
de fontold meg nagyon, mit is szeretnél.
ha nélküle döntesz, és csesztet továbbra is, hagyd csak, hadd főljön a levébe. ebből is látszik, h vmi nagy gondja van. te légy okosabb nála, és csak mosolyogj. és ne vedd magadra.
koszonom:)
igazad van
szia, hat nem nagyon, a reszerol...segitseget kert tolem mar bizonyos dolgokban, termeszetesen segitettem, nem az en stilusom a nagy haragtartas.
O nem kert bocsanatot es ugy csinal mintha semmi nem tortent volna...
Ha nem lesz hasonlo hozzam az elkovetkezendokben akkor valoszinuleg megbocsajtok neki.
Kosz az erdeklodest:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!