Az édesapa halálakor automatikusan megkeresik az utódját a hagyatéki eljárás során ha az nem vele es nem abban az orszagban él,élt ahol az édesapa?
Ha van hivatalos papírod róla - születési anyakönyvi kivonatodon ő szerepel, mint apa -, szerintem, igen. Ezt nyilván tartják, és ha nemzetközileg keresnek valami örököst, akkor meg kell, hogy találják. Én így gondolom.
A hivatalok tudnak róla, hogy te a leszármazottja vagy, akkor mindegy, hogy a külföldön lévő családja nem tud rólad.
Kisdrágám! Fel a fejjel,sajnos sokan járnak ilyen cipőben mint te. Ne is foglalkozz vele ha így lerázott. 😔
A kérdésre a válasz pedig,igen.
Megfognak keresni téged.
Hasznos válaszokat kaptam,köszönöm.
Az orrom már rég nem lógatom. Nem várok és nem reménykedek. Így már tisztán látok es korrektebb is a dolog. Már nem magamat hibáztatom. Azért kérdeztem mert elengedtem a dolgot de az infokat hallva megijedtem,hogy esetleg megtudja a családja a testvéreim hogy letezem. Törés lenne nekik. En pedig már nem szeretnék ezzel foglalkozni. Nem szeretnék tőle semmit. Ha úgy lesz ahogyan mondjátok lemondok mindenről az ő javukra. Nekem nem volt az apám,csak a nemzőm ahogyan edesanyám hívta őt.
Üdvözlettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!