Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan juthatnék ki Irakba...

Hogyan juthatnék ki Irakba harcolni?

Figyelt kérdés

Komolyan kérdezem.Hosszú sztori a lényege ,hogy azt érzem nekem ott a helyem és ezt most nem csak humorból mondom.

Mikor még gyermek voltam a nagybátyám meghalt Irakban.Édes apám is meghalt páréve betegségben ,az orvosok nem tudták megmenteni.Édesanyám már születésem óta nem él.Most nevelő szülőknél vagyok.

Minden kortársam leszól.Nem találom a helyem sehol.Szerintem nekem ott lenne legjobb ott érnék is valamit.Akár hős is lehetnék.

Valaki tud valamit arról ,hogy hogy juthatnék ki Irakba?16fFolyamatosan edzem magam.Kondiba is járok.Futok stb.amit tudok minden álmom ,hogy kiérjek.Szerintetek?Létszíves a kérdést ne töröljétek nem találtam kategóriát neki.

2013. ápr. 24. 20:51
 1/3 anonim ***** válasza:
És kivel akarsz ott harcolni?? Vagy úgy vagy vele hogy majdcsak találsz magadnak ellenséget? :D Ahhoz nem kell irakba menned, menj inkább észak-koreába, és állítsd le Kim-et:DD
2013. ápr. 25. 06:21
 2/3 anonim ***** válasza:

Amerika is szépen lassan kivonul onnan.

Persze, ha itthon hivatásos katona leszel, akkor van esélyed, hogyha nem is Irakba, de máshova bekerülhetsz egy kiküldött egységbe. Harcolni nem nagyon fogsz persze.

http://www.youtube.com/watch?v=8Xjg7cCf5KE

2013. ápr. 25. 06:57
 3/3 tarak válasza:
mar reg kivonultak onnan. 2011 ben. szoval sehogy
2013. máj. 7. 03:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!