Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Beàllítottam az instagramon a...

Viki994567 kérdése:

Beàllítottam az instagramon a kétfaktoros hitelesítést és ne tudok belépni tegnap óta mert nem kapom meg a kódott a telefonomba ilyenkor mi a teendő?

Figyelt kérdés

2020. júl. 2. 08:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Csak a szerencsen mulott, mert geprol allitottam be az sms hitelesitest, aztan istennek nem jott meg az sms soha. Szerencsere telefonrol beengedett annelkul, mert be voltam jelentkezve, es akkor gyorsan kikapcsoltam az sms-est onnan.
2020. júl. 2. 12:22
 12/14 A kérdező kommentje:
Megoldodott az instas ugy most mar kaptam kodot betudtam lepni es ki is kapcsoltam egybol a ketfaktoros hitelesitest xd
2020. júl. 4. 17:09
 13/14 Simon Andrea válasza:
Valaki segítenek nem tudok be lepni az instamban már egy hónapja próbálom meg csinálni de nem tudom mi az a Duo Mobile kódot kér vagy hitelesítő micsoda kerlek segítsen valaki mindenem azon van ?!!?
2022. márc. 18. 18:04
 14/14 anonim ***** válasza:
Szia pont így jártam. Tudsz segíteni?
2023. okt. 25. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!