Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Kétfaktoros azonosaítást...

Kétfaktoros azonosaítást használok facebook belépésnél és SMS-ben kapom a jelzót.Hogy lehet,hogy arról a számról privát névtelen üzenetet kapok?Ki tudom nyomozni ki az?

Figyelt kérdés

2020. jún. 25. 08:44
 1/3 pappgr ***** válasza:
Nem igazán érthető a kérdés, 2f-nél egy bot küld egy kódot, egy szerveről. Ha okos telefonod van akkor tudsz képernyőfelvételt készíteni és azt nyomtatni ha kell. Nem tudom hogy ebben benne volt-e amit kerestél, ha nem akkor kérlek pontosíts.
2020. jún. 25. 20:55
 2/3 A kérdező kommentje:
bejelentkezésnél 1234567 számról kapok egy kódot.Ez lényegtelen.viszont erről az 1234567 számról kapok fenyegető smst mostanában.Szeretném megtalálni azt a szerencsecsomagot,aki szórakozik velem és jól szájbaverni.Enn1l pontosbban nem tudom megfogalmazni.
2020. jún. 26. 00:07
 3/3 pappgr ***** válasza:
Hát mivel privát a szám, nem sok mindent tudsz csinálni, esetleg tudod jelenteni a facebook-nak, vagy a szolgáltatódnak.
2020. jún. 26. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!