Mi történik a párommal alvás közben?
6hónapja kezdödött előszőr nála ez a fúra jelenség!
Előszőr úgy jelentkezett,hogy
a kezét elkezdte rángatni egyik kezével a másikat az ágyhoz verte pár másodpercig tartott,ezekre ő nem emlékezett egyik alkalommal sem.. (4xfordúlt elő ugyan ez) csak már arra, hogy ül az ágy szélén és arról számól be mindig hogy az egész karja lezsibbadt és emiatt megijedt.
Most viszont az történt vele, hogy a takarót eldobta a szoba másik végébe kipattant az ágyból zilált az erkély előtt állt pár másodpercig majd hirtelen megfodúlt szembe állt velem ekkor úgy megijedtem, hogy elsikitottam magama azt hittem bántani fog olyan irammal ugrott fel az ágyra.. Aztán vissza leugrott majd hanyat vágta magát és akkor tisztúlt ki a tekintete ismét csak azt mondta hogy elzsibbat a karja ezért megijedt.
Mikor sikitottam arra se emlékszik semmire.
Mi törtönik vele alvás zavar?
Nekem alvás zavarom volt, mert nem tudtam sose aludni, csak nappal max 2-3 órát.
Engem a pszichiátriára akartak küldeni, hátha neki sikerül:)
Menjetek el vele orvoshoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!