Vétség keresztényként punkot hallgatni?
100% kereszteny vagyok, es szeretem a punkot de a punk az anarchiat kepviseli ami elegge messze all a keresztenysegtol. (ateizmus) mondjuk letezik keresztenyanarchizmus de ebbe most nem mennek bele
Es ugymond ezt az egesz elvet nem kepviselem, de punkot mint zenet, a felepiteset, utemvilagat elegge szeretem. Viszont hogyha ez surolja a hatarokat akkor modomban all teljessegben elhanyagolni.
Elsosorban normalis ertelmes emberek valaszt varom, akik keresztenyek.
Ha csak mint zeneileg szereted és nem játszod mellé az egyházkritizáló divatanarchistát, akkor szerintem nem gond. Oké, hogy az elveiddel bizonyos mértékben ütközik, de nem követsz el bűnt azzal, ha ezt hallgatod.
Amúgy ez sokáig engem is nyomasztott, mert nagyon katolikusnak neveltek, a punk/rock/metal zenéket viszont nagyon szeretem. Még a gimiben hittant oktató papot is megkérdeztem 😄 megnyugtatott, hogy ő is ezt szereti.
De kicsit ezeknek is köszönhető, hogy elszakadtam az egyháztól. Istenhívő vagyok a magam módján, de ez hit, nem vallás, és senkinek nincs beleszólása ebbe.
Nem metalt hallgatok hanem punkot.
A barataim teljesen reszesei a popnak amibol en koszonom, de nem kerek...
Es koszonom a valaszod, ettol meg kereszteny vagyok es egyebkent istent erzem a legkozelebb magamhot....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!