Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Otthoni tanítás?

Otthoni tanítás?

Figyelt kérdés

A jelenlegi helyzetben nem igazán találok nyárra munkát. Azon gondolkoztam, hogy megprobalnek itthon a nyáron zongorázni tanítani gyerekeket. Általános iskolában tanultam, persze az már nem most volt. Esetleg "korrepetalni", ha a távoktatás Nem jött be. Nem tudom, meg merjem-e probalni.Vannak erre valamilyen szabályok? Ti rá méretek bízni a gyerekeket egy huszonévesre, ilyen okból? Mi a véleményetek?

Előre is köszi a választ!

2020. jún. 5. 20:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Lehet hogy jön egy két vagy húsz akadály! Ne érdekeljen! Semmi közöd az akadályokhoz! Csináld!
2020. jún. 6. 02:21
 12/14 anonim ***** válasza:
Ne mérlegelj akármit csinálsz, mert az megállít. Szerinted mire születtél? Arra hogy lebeszéld magad a lehetőségeidről? Ha ott lennék seggbe rúgnálak ha kételkedsz! Mások írhatnak neked regényeket, de az őket terheli! Indulás! El ne kezdd nekem kissebíteni magad!
2020. jún. 6. 02:25
 13/14 anonim ***** válasza:

Én már svájcban tanítok 5 éve, de magyarországon kezdtem..ha tudnád mennyi kezdőt elismernek itt nyelvtudás nélkül..

Magyarországon is jól működik még mindig ahogy látom..

Ezen kívül más dolgokkal is foglalkozok mostmár, amihez juttányit sem értettem mikor kezdtem! Ami az agyadba jön csináld! Mert nem jön minden nap valami!

A lényeg azon van hogy belefogsz! Érted? Bele-fogsz! Ragadd meg és el ne ereszd, mindegy mit mondanak mások :)

2020. jún. 6. 02:49
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2020. jún. 6. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!