Eötvös József Gimnázium (Tata) vélemények?
Nagyon jó suli, én Eötvösös vagyok. Csak ajánlani tudom a gimit. Nagyon jók a tanárok és a suli is. Én nem Arany Janosos vagyok, sajnos arról nem sokat tudok. Ha van bármi kérdésed írj nyugodtan, szívesen segítek.
18/L
Szia Gréti7, köszi a válaszod, azt szeretném kérdezni, hogy milyen az osztályközösség? Elég nehezen barátkozom, de kíváncsi vagyok erre is.
Hány pontot értél el a felvételin?
A felvételim nem sikerült valami jól. Mondju amikor én felvételiztem abban az évben elég alacsony volt a ponthatár, nehezebb feladatsort kaptunk. Egyébként nem kell aggódni, bekerülnek olyanok is, akiknek nem túl fényes a bizonyítványunk, lusták, nem tanulnak.
Az osztályközösség mindig más. Én nem igazán kedvelem az osztályomat, de azért van pár barátom az osztályból. Nem leszel egyedül, sok-sok olyan aranyos, kedves tanulót ismertem meg akik nem velem egy osztályba járnak, de mégis jó barátaim lettek. Összességében szerintem jó a közösség és van sok értelmes meg normális ember.
"Jó buli csak sok a köcsög."
Amúgy szerintem ne gyere ide nagyon rossz😂😂😂
Utsó kommentelőnek, mitől olyan rossz?:s
Btw.: már felvettek, de attól még kíváncsi vagyok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!