Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Budapest melyik környéke ami...

Budapest melyik környéke ami veszélyes??

Figyelt kérdés
tehát Budapesten melyik környéke mondható veszélyesnek ahol eléggé rizikós menni mondjuk éjjel ahol eléggé csavargó formák járnak ??
2020. máj. 21. 23:38
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
én biztos nem mertőlem nagyon messze van budapest csak érdekelne hol mi van mi veszélyes mennyi éjjeli bár van stb
2020. máj. 22. 23:46
 12/18 anonim ***** válasza:

Nézd. Senki nem tud konkrétumot.

Itt van a mai cikk, belváros, V. kerület, ami elviekben biztonságos, azt mégis ez történik:

[link]

Ilyenek pedig lehetnek a fővárosban bárhol, de nem az a jellemző.

Ez legalább olyan, mintha attól félnél, hogy egy cserép a fejedre esik, de ragaszkodnál hozzá, hogy mutassunk konkrét cserepet, és tetőt.

2020. máj. 22. 23:48
 13/18 A kérdező kommentje:
jaja értem én piha nem semmi azér elég fiatlak voltak de én olyan dolgokra gondolok hogy hol félne az ember egyedül járni az utcán mondjuk este hol olyan horrorisztikus melyik részén vagy melyik részén járnak eléggé csavargó formák, ?
2020. máj. 22. 23:56
 14/18 anonim ***** válasza:

Gyere és próbáld ki..

Sétálgass itt ott éjszaka részegnek álcázva magad, minden zsebedből lógjon ki egy papírpénz csücske és az ujjaidon is legyen legalább 3-4db aranyékszer vagy brill.

Aztán statiztikázd hol maradtak meg reggelig.. ;)

2020. máj. 23. 00:45
 15/18 A kérdező kommentje:
de melyik környéken?
2020. máj. 23. 09:18
 16/18 anonim ***** válasza:
Mindegyiken
2020. máj. 23. 10:50
 17/18 A kérdező kommentje:
jah
2020. máj. 23. 13:07
 18/18 anonim válasza:

Lényegében nem feltétlen veszélyes Budapest, ha odafigyel bárki meg lehet előzni a bajt. De itt egy példa, ami most 2021 januárban történt az egyik taxi sofőr ismerősömmel:

Fuvarozást rendeltek tőle januárban, az illető az Oktogontól Békásmegyerre kért fuvart. A srác "problémás nemzetiségi csoportból" (cigányság) származott, sejtette is az ismerősöm, hogy nehéz eset lesz. És igaza volt, mert a fuvar díjakon problémázott a srác és vipera bottal próbált volna "alkudozni". Erre az ismerős rendőrt hívott, ami hatásos volt ugyanis a kis cigó elfutott a helyszínről (Oktogon). Jelentette az esetet az ismerősöm, azon döbbent csak le, hogy egy 15-20 (!) körüli srác már vipera teleszkópos bottal "keménykedik". Nem történt személyi sérülés, sem anyagi kár, de azért amikor ezt elmesélte nekem én is ledöbbentem, hogy hol tartunk a 21. században.

Ez egyedi eset, nem történik ilyen gyakran, az ismerősömnek is ez volt az első problémás utasa taxis karriere során, azóta nem történt vele hasonló eset.

2021. ápr. 1. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!