Budapest melyik környéke ami veszélyes??
Nézd. Senki nem tud konkrétumot.
Itt van a mai cikk, belváros, V. kerület, ami elviekben biztonságos, azt mégis ez történik:
Ilyenek pedig lehetnek a fővárosban bárhol, de nem az a jellemző.
Ez legalább olyan, mintha attól félnél, hogy egy cserép a fejedre esik, de ragaszkodnál hozzá, hogy mutassunk konkrét cserepet, és tetőt.
Gyere és próbáld ki..
Sétálgass itt ott éjszaka részegnek álcázva magad, minden zsebedből lógjon ki egy papírpénz csücske és az ujjaidon is legyen legalább 3-4db aranyékszer vagy brill.
Aztán statiztikázd hol maradtak meg reggelig.. ;)
Lényegében nem feltétlen veszélyes Budapest, ha odafigyel bárki meg lehet előzni a bajt. De itt egy példa, ami most 2021 januárban történt az egyik taxi sofőr ismerősömmel:
Fuvarozást rendeltek tőle januárban, az illető az Oktogontól Békásmegyerre kért fuvart. A srác "problémás nemzetiségi csoportból" (cigányság) származott, sejtette is az ismerősöm, hogy nehéz eset lesz. És igaza volt, mert a fuvar díjakon problémázott a srác és vipera bottal próbált volna "alkudozni". Erre az ismerős rendőrt hívott, ami hatásos volt ugyanis a kis cigó elfutott a helyszínről (Oktogon). Jelentette az esetet az ismerősöm, azon döbbent csak le, hogy egy 15-20 (!) körüli srác már vipera teleszkópos bottal "keménykedik". Nem történt személyi sérülés, sem anyagi kár, de azért amikor ezt elmesélte nekem én is ledöbbentem, hogy hol tartunk a 21. században.
Ez egyedi eset, nem történik ilyen gyakran, az ismerősömnek is ez volt az első problémás utasa taxis karriere során, azóta nem történt vele hasonló eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!