Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Budapest melyik környéke ami...

Budapest melyik környéke ami veszélyes??

Figyelt kérdés
tehát Budapesten melyik környéke mondható veszélyesnek ahol eléggé rizikós menni mondjuk éjjel ahol eléggé csavargó formák járnak ??
2020. máj. 21. 23:38
1 2
 1/18 anonim válasza:
Csepel, Pesterzsébet
2020. máj. 22. 00:31
 2/18 A kérdező kommentje:
aha
2020. máj. 22. 00:39
 3/18 anonim ***** válasza:
8 ker
2020. máj. 22. 02:15
 4/18 anonim ***** válasza:
Angyalfölddel és Józsefvárossal mi a helyzet?
2020. máj. 22. 05:25
 5/18 A kérdező kommentje:
nem tudom én nem ismerem Budapestet
2020. máj. 22. 12:04
 6/18 anonim ***** válasza:

Szerintem attól is függ, hogy melyik részen. Én csepeli (XXI. kerület) vagyok, itt születtem. Számtalan alkalommal jártam éjjel ott, de semmi bajom nem esett.

Ha valaki a forgalmas/fő utakon közlekedik éjszaka is, nem hinném, hogy ott baja esne. Kertvárosi részen szintén lehet mászkálni, maximum a kutyák ugatnak meg.

Van egy ilyen előítélet Csepelről, mert mondjuk valaki épp nem a legbiztonságosabb (kisebbségiek által lakott) területen élt, és ebből azt a következtetést vonja le -tévesen-, hogy akkor az egész Csepel sziget veszélyes (nem biztonságos), pedig ez közel sincs így.

A szomszédos Erzsébeten (XX. kerület) egyes részein is voltam már éjszaka, és ott sem ért atrocitás, bár ott is a főútvonalak mentén közlekedtem. Az egészről nem tudnék nyilatkozni, de nem mondanék olyat, hogy az egész kerület veszélyes, vagy nem biztonságos.

2020. máj. 22. 14:58
 7/18 A kérdező kommentje:
aha de vannak olyan részek Budapesten amik veszélyesek?
2020. máj. 22. 15:11
 8/18 anonim ***** válasza:

Ma már nincs ilyen hogy veszélyes környék. Persze vannak olyan bérlakások amik udvarára nappal se mennék be egyedül, de 50m el arrébb már semmi gond.

Illetve vannak olyan aluljárók (vagy lakatlan külterületi részek ahol senki nincs km-es körzetben) hiába kiáltoznál segítségért esélytelen hogy valaki meghallaná.

2020. máj. 22. 16:46
 9/18 A kérdező kommentje:
az merre van megtudnád mondani nekem légyszives???
2020. máj. 22. 23:16
 10/18 anonim ***** válasza:
#9 Mindenhol Bp szélén ahol erdőt szántóföldet jelez a térkép és ha még autópályák zajos fel lehajtói is tekeregnek ott, nincs ott senki csak a szinesfém és fatolvajok és te. :)
2020. máj. 22. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!