Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha valaki nem csinalja meg az...

Ha valaki nem csinalja meg az adobevallasat akkor mennyire buntetik meg?

Figyelt kérdés

Ha tegyuk fel valaki nem csinalja meg sajat maga, se konyvelo, stb es nincs regisztralva ugyfelkapun akkor megbuntetik?

Tenyleg mindenki maga csinalja, foglalkozik ezzel es ha valaki "leszarja" akkor fix a buntetes?

2020. máj. 19. 19:11
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

De ahhoz kell ugyfelkapu nem?

Postan meg nem kapott semmit

2020. máj. 20. 23:17
 12/14 anonim ***** válasza:
Olyan nincs,akkor vagy nem vette át a levelet ,vagy nincs bejelentett jövedelme vagy hazudik...
2020. máj. 20. 23:21
 13/14 anonim válasza:
egyszer 2 nappal a határidő után adtam be. nem lett következménye. de nem vállalkozo voltam hanem alkalmazott, s nem volt adokötelességem, hanem visszaigénylésem volt. szoval 2 nap miatt nem vacakoltak. ugyanakkor megtehetik ha akarják, ugyhogy aki utánam probálja az birságot kockáztat. az se mindegy hogy nyugis időszakban történik e mindez, vagy pl. olyan időszakban, mikor a Medgyessy kormány megtiltotta hogy bármiféle hátralékot, birságot elengedjenek, s volt aki rossz cimen fizetett be, s az átvezetéssel egyutt megbirságolták, mert a másik cimről hiányzott határidőn tul az összeg. akkor vagány voltam, de ma már nem játszom ezzel.
2020. jún. 18. 22:51
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem nincs adóköteles jövedelmem hosszú évek óta, így nyilván nem is adok be bevallást és a NAV sem készít. A TB-t fizetem magamnak és nem zaklat a NAV.
2020. jún. 22. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!